VIDEO Mama şi copilul, spulberaţi de o maşină condusă de un adolescent de 15 ani, în Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident violent a avut loc duminică în parcarea din zona Pădurea Vedea, Alexandria. Un tânăr de 15 ani, care i-a sustras maşina tatălui, a pierdut controlul volanului şi a spulberat o familie ce se afla la plimbare. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Se pare că adolescentul a luat maşina cu volan pe dreapta fără ştirea părinţilor.

În parcarea din zona Pădurea Vedea, tânărul a pierdut controlul şi a intrat în plin într-o familie aflată la plimbare. Din imginile surprinse de camerele video din zonă, se observă cum maşina o spulberă pe mama care împingea bicicleta pe care se afla băieţelul de 2 ani. Tatăl a fost singurul pe care maşina nu l-a atins. Din fericire, şi copilul şi mama sa au scăpat teferi, însă femeia a rămas prinsă între masina care a lovit-o şi o alta parcată.

Imediat după accident, tânărul ar fi încercat să fugă de la locul faptei, dar a fost prins. Potrivit martorilor, adolescentul ar fi venit la iarbă verde cu familia, dar ar fi luat cheia maşinii tatălui său şi a ieşit cu automobilul. Într-un viraj, nu a mai stăpânit maşina şi a provocat accidentul.

Anchetatorii i-au deschis dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Femeia de 32 de ani şi fiul său de 2 ani sunt în afara oricărui pericol, având însă mai multe traumatisme, potrivit surselor medicale.

Poliţiştii au explicat circumstanţele în care s-a produs accidentul. 

"La data de 12.07.2020, în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe platoul din pădurea Vedea. Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din mun. Alexandria conducea autoturismul aparţinând tatălui său, pe care l-a sustras fără ştirea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stâga faţă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din mun. Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate", au transmis poliţiştii.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite