VIDEO De la maidanez la vedetă pe Facebook. Povestea minunatei Wendy, căţeluşa adoptată de pe străzile din Peru

VIDEO De la maidanez la vedetă pe Facebook. Povestea minunatei Wendy, căţeluşa adoptată de pe străzile din Peru

Steve-O şi căţeluşa Wendy  FOTO: Youtube red/via dailymail.co.uk

Stephen Glover, Steve-O după numele de scenă, e un actor, comediant şi producător de documentare şi show-uri TV care a adoptat o căţeluşă de pe străzile din Peru. Povestea patrupedului i-a inspirat pe mulţi oameni să adopte câini.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ianuarie 2018, Stephen Glover - Steve-O pe numele de scenă, actor, comediant şi realizator de show-uri TV - posta pe canalul său de Youtube un video cu povestea căţeluşei Wendy pe care a adoptat-o de pe străzile din Peru.

Steve povesteşte, pe înregistrarea video, că a mers în Peru să înveţe să se caţăre pe munţi şi vroia să ia cu el un câine al străzii. S-a dus să cumpere mâncare pentru câini şi să hrănească maidanezi în speranţa că îşi va atinge scopul. Unii fugeau de el, alţii nu vroiau să mănânce. Doar o căţeluşă, Wendy, s-a apropiat. „Imediat am simţit o legătură“, mărturisea Steve-O.

După acel moment s-a dus să filmeze şi a reîntâlnit seara căţeluşa. I-a urmat pe el şi pe amicul său la hotel. Proprietarul hotelului le-a spus că nu au voie să ţină patrupedul înăuntru. Atunci, Steve a căutat un cort şi a dormit afară cu căţeluşa. De atunci o ia cu el peste tot. Când s-a întors acasă i-a cumpărat bilet de avion.   

Povestea lui Wendy i-a inspirat şi pe alţii să adopte câini din Peru şi să-i trimită mesaje despre gestul lor lui Steve. Cei de la dailymail.co.uk şi reddit.com au scris despre povestea lui Steve şi a lui Wendy. 

Povestea celor doi, mai jos:   

Varianta scurtă a poveştii Credit video: Facebook The Dodo 

Varianta lungă  credit video: Youtube Steve-O 

Mai puteţi citi:

VIDEO Povestea emoţionantă a câinelui pitbull-teckel ajuns ambasadorul unei asociaţii pentru animalele din SUA

Faimoşi şi pe cale de dispariţie: povestea gardienilor Corgi, câinii care sunt alături de Casa Regală Britanică de aproape un secol

VIDEO Ursul adoptat de o familie de ruşi, pe care nu mai vrea s-o părăsească

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: