VIDEO Gestul copleşitor al unui japonez pentru a-şi face soţia oarbă să zâmbească

VIDEO Gestul copleşitor al unui japonez pentru a-şi face soţia oarbă să zâmbească

Casa soţilor Kuroki FOTO: Yoshiyuki Matsumoto/via boredpanda.com

Familia Kuroki locuieşte într-o zonă rurală din Japonia. De câţiva ani încoace, în lunile martie şi aprilie, circa 7.000 de turişti vin să-i viziteze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Yasuko şi Toshiyuki Kuroki erau căsătoriţi de vreo 30 de ani când ea a început să-şi piardă vederea. Se îndeletniceau cu creşterea vitelor. Aveau o turmă de 60 de capete, potrivit dailymail.co.uk.

Văzându-şi jumătatea tristă şi cum se izolează de lume din pricina lipsei vederii, apărută ca o complicaţie a diabetului, fermierul s-a gândit cum să o scoată din casă şi să o înveselească: s-a apucat de plantat flori în grădina lor. 

A tăiat copaci, a încropit un mic lac şi după doi ani, grădina lor s-a transformat într-o mare de flori roz, pe care mii de curioşi vin să o vadă şi să se relaxeze. Unii îşi fac poze cu cei doi fermieri japonezi. Circa 7.000 de oameni vin să le vadă grădina, scrie Huffington Post şi boredpanda.com.

Mai puteţi citi:

Cinci suprafeţe pe care uleiul de măsline le curăţă perfect. „E un detergent foarte puternic pentru o varietate de obiecte“

citeste totul despre: