VIDEO Un fost primar din Teleorman, infectat cu SARS-CoV-2, a fugit din spital după ce a dat cu pumnii şi picioarele în uşă. „A înnebunit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scena se petrece la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman. Asistentele medicale încearcă să blocheze uşa, în timp ce fostul primar loveşte în ea.

Confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, Marian Şefu, fostul primar al comunei Scrioaştea (judeţul Teleorman), a făcut un adevărat scandal în Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, spun jurnaliştii de la Cronica de Teleorman.

În imaginile video se vede cum mai multe asistente medicale ţin uşa blocată pentru ca fostul edil, care loveşte cu picioarele sau alte obiecte în ea, să nu iasă.

„Până la urmă, Marian Şefu ar fi reuşit să treacă de asistente şi a fugit din spital. În drum, s-ar fi oprit la o farmacie şi a făcut din nou tărăboi, pentru că farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut el. Potrivit unor surse, după ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi şi a plecat acasă”, mai spun jurnaliştii din Teleorman.

VIDEO: Cronica de Teleorman

Citeşte şi:

Dancilă, executată de Ciolacu cu mâna lui Liviu Dragnea. Nici Carmen Dan nu a prins loc eligibil

Poliţiştii caută o fată de 17 ani, din Teleorman, care a dispărut în Oradea. Semnalmentele fetei

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite