VIDEO Evenimentul de pe un aeroport din SUA care a lăsat călătorii fără grai: „Când e vorba de căţei, orice altceva mai poate aştepta“

VIDEO Evenimentul de pe un aeroport din SUA care a lăsat călătorii fără grai: „Când e vorba de căţei, orice altceva mai poate aştepta“

Imagine cu căţeluşa FOTO: Tampa Intl Airport Twitter

Diane Van Atter se afla pe aeroportul din Tampa, statul american Florida, cu cei doi câini însoţitori, când căţeluşa sa a intrat în travaliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Zi grea pentru această mamă la Poarta 80! Cu ajutorul paramedicilor ARFF, căţeluşa însoţitoare Eleanor Rigby a născut 8 pui, 7 băieţei şi o fetiţă“, scriau cei de la Aeroportul International Tampa, din statul Florida, pe contul lor de Twitter, pe 25 mai.

Căţeluşa Labrador Ellie/Eleanor urma să se îmbarce într-un zbor spre Philadephia cu Diane Van Atter, stăpâna sa, când a intrat în travaliu. Paramedicii de la aeroport au venit şi au asistat-o la naştere. Şi tatăl căţeilor părea agitat, notau cei de la 9gag.com. Potrivit sursei citate, cei 8 şi-au luat prima lor masă pe aeroport. 

Călătorii, surprinşi de eveniment, au imortalizat momentul în cele aproape trei ore, cât a durat naşterea.

 

Despre ineditul moment a amintit şi presa americană. Jurnaliştii WFLA News Channel 8 spun, la începutul materialului video, că mulţi călători sunt aşteptaţi într-un aeroport, dar nu în acest mod - printr-o naştere.

Căţeluşa are 2 ani şi e câine însoţitor pentru stăpâna sa. Diane le-a spus jurnaliştilor că după ce vor creşte, unul dintre pui îl va dona unei asociaţii caritabile ce se ocupă de copii. „Când e vorba de căţei, orice altceva mai poate aştepta“, spun cei de la Fox 13 News Tampa Bay. ”Sunt deja pe Instagram. pirmim multe like-uri”, mărturisea un tânăr ce a urmărit naşterea celor opt pui. 

Diane credea că vor ajunge în Philadelphia înainte ca Ellie să intre în travaliu. S-au întors acasă, în Pensylvania, dar nu cu avionul şi nu în formulă de 3, ci de 11. Doi dintre micuţi au primit numele paramedicilor care au ajutat la naştere. 

 

Mai puteţi citi:

VIDEO Experiment. Reacţiile stupefiante ale unor câini când stăpânii lor sunt în pericol

citeste totul despre: