VIDEO Dezvăluiri despre orgiile cu fete şi vedete de pe insula Belina. „Nici Poliţia de Frontieră n-avea acces aici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fragment dintr-un nou episod al serialului „Belina - Insula Fărădelegii“ a fost publicat în plin scandal al dispariţiei fetelor din Caracal. Insula Belina, aflată pe Dunăre la graniţa judeţelor Olt şi Teleorman, a fost trecută de Liviu Dragnea în limita Teleormanului, apoi luată de Tel Drum şi închisă pentru folosire cu circuit închis. Aici aveau loc chefuri de pomină cu ştabi, la care erau aduse, ca desert, fete pentru prostituţie.

Jurnaliştii de investigaţie de la Passport Productions au lansat un fragment din al treilea episod al serialului „Belina - Insula Fărădelegii“, înaintea difuzării episodului în sine, deoarece vorbeşte despre traficul de persoane făcut în zonă. 

Insula Belina, un paradis al naturii, situată lângă satul Seaca, se află la 89 kilometri de Caracal. Oamenii locului ştiu exact ce se petreceau acolo şi pomenesc întâmplarea unei cântăreţe blonde chemate să presteze la un astfel de chef, care a reuşit să fugă ajutată de un pescar. La Belina, poliţiştii de frontieră nu aveau acces.

„Pentru că în spaţiul public au apărut mai multe declaraţii privind reţelele de proxenetism folosite de oamenii din politica românească, am decis să publicăm un fragment din ❝Belina❞ - Episodul 3 - Insula Fărădelegii înaintea publicării episodului în întregime. 

Vă rugăm să ascultaţi ce au de spus oamenii din zonă despre chefuri cu fete şi vedete şi un poliţist de frontiera despre lipsa de acces a poliţiei pe insulă, aflată în zona de graniţă, şi despre reţele de trafic de persoane.

Există în România locuri unde nu există statul Român ci statul Dragnea sau Stănescu sau Tel Drum - cum spune cineva în filmul nostru. 

Unde poliţia nu este o instituţie aflată în slujba poporului sau măcar a statului ci o instituţie capturată de baronii locali, care decid în mod discreţionar cine va fi propulsat în funcţii. 

Cei propulsaţi ştiu evident cum au ajuns acolo, deci ştiu şi cine le este şeful, care atâta timp cât nu este deranjat de autorităţile naţionale precum DNA sau DIICOT deţine de fapt o putere absoluta şi stă deasupra legii precum un rege din ţările arabe. 

Insula Belina a fost, timp de cinci ani, fieful Tel Drum, capturată total de statul paralel al lui Liviu Dragnea. Pana în ziua de astăzi am aflat nu mai mult decât vârful aisbergului despre ceea ce s-a petrecut acolo, şi cat de departe au mers fărădelegiile. În schimb, există informaţii suficiente de la oamenii din zonă pe care însă, după ştiinţa noastră, autorităţile statului nu i-au întrebat până acum nicodată ce ştiu sau ce au văzut.

În ultimii ani în Caracal, un orăşel cu nici 30.000 de locuitori, a fost descoperită şi, conform anchetei DIICOT de atunci, destructurată, cel puţin o reţea de proxenetism şi trafic de minore. Există însa multe semne de întrebare în legătură cu situaţia actuală, şi multi dintre cei aflaţi în acel dosar sunt astăzi în libertate.

Despre situaţia din Teleorman Carmen Dumitrescu, jurnalista care, cum o descria Liviu Dragnea, "umblă liberă prin Teleorman", scria astăzi următoarele: "De la Alexandra încolo e cazul să intrăm într-un mare alt subiect de presă: fetele traficate şi puse pe tavă politicienilor din fiecare judeţ la orgiile lor. Asta e o speţă despre care se vorbeşte cu tonalitate joasă prin multe judeţe, inclusiv în Teleorman. Şi ieri am auzit aceeaşi schemă în Caracal. Oamenii politici importanţi se adună la un chef într-un loc retras şi, la un moment dat, vine "responsabilul cu fetele". De aici ies filmări care îi ajută să se ţină unii pe alţii în şah."

Precizăm că în momentul de faţă nu există nici o dovadă care pune cazul Alexandrei din Caracal în legătură cu o reţea de proxenetism şi nu speculăm în privinţa aceasta.

Însă ne aflam într-un moment de cotitură şi lumea a început să vorbeasca cu o tonalitate mai puţin joasă despre proxenetism în baronatele locale. Este momentul în care consideram că o anchetă mult mai largă în privinţa tuturor informaţiilor, de la Ţăndărei până la Caracal, este inevitabilă. Astfel am considerat că publicarea mărturiilor puţine pe care le avem noi pe masă ca fiind obligaţia noastră, acum şi nu mai târziu. 

În curând vom difuza „Belina - Episodul 3 - Insula Fărădelegii“, promit jurnaliştii de la Passport Productions. Compania aparţine lui Paul Arne Wagner, jurnalistul neamţ săltat la protestele din 10 august din Piaţa Victoriei, şi documentaristei românce Mădălina Roşca, originare din Constanţa.

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Jurnalistul străin ridicat de la protestele din Piaţa Victoriei a lansat documentarul „Belina, Insula Comorilor“

A început judecarea dosarului Belina. Inculpaţii resping acuzaţiile DNA

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite