VIDEO Averea lui Dragnea, expusă în videoclipul lui Alex Maţaev, iubitul fiicei vicepremierului

VIDEO Averea lui Dragnea, expusă în videoclipul lui Alex Maţaev, iubitul fiicei vicepremierului

Gardul care protejeaza domeniul lui Dragnea poate fi văzut în videoclipul lui Maţaev

Alex Maţaev, fost concurent la X Factor, şi-a lansat zilele trecute videoclipul piesei „Cu capul în nori“. Tânăra care apare în videoclip este Alexandra Dragnea, nimeni alta decât fiica vicepremierului Liviu Dragnea, iubita lui Maţaev. Filmările au fost realizate pe domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria, expus astfel pentru prima dată publicului.

Liviu Dragnea şi-a ţinut întotdeauna la secret conacul construit pe patru locuri de casă în Alexandria. Imobilul situat pe strada Ion Creangă a fost ferit de ochii trecătorilor printr-un gard solid şi printr-o plasă de protecţie, în aşa fel încât casa, piscina sau terenul de tenis n-au putut fi văzute de niciun curios. Asta până când cântăreţul venit din Republica Moldova, Alex Maţaev, şi-a ales drept loc de filmare pentru noul său videoclip chiar conacul vicepremierului din Alexandria. Alex Maţaev are o relaţie de Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului, de mai bine de un an. 
 
Iubita interpretului este personajul principal din clipul piesei „Cu capul în nori“, filmat pe domeniul lui Liviu Dragnea. În clip se poate vedea curtea domeniului vicepremierului, terenul de tenis cu nocturnă construit în mijlocul celor 6800 de metri pătraţi, cât însumeaza curtea lui Dragnea, piscina şi imagini cu casa acestuia. Acesta sunt primele imagini cu averea lui Dragnea, dezvăluite publicului într-un mod inedit. Alexandra şi Maţaev, care joacă în videoclip rolul unor îndrăgostiţi, se plimbă prin curtea domeniului din Alexandria. Interpretul poate fi văzut relaxându-se pe peluza din curte sau cântând pe terenul de tenis cu nocturnă.
 
În declaraţia de avere a lui Dragnea, casa apare în continuare în construcţie
 
Liviu Dragnea a început să pună bazele domeniului din Alexandria, pe vremea când păstorea Consiliul Judeţean Teleorman şi locuia într-un apartament de serviciu. A cumpărat patru locuri de casă, reuşind să adune laolaltă, prin alipire, aproape 7000 de metri pătraţi din cele patru locuri de casă, situate pe două străzi. Proprietatea se întinde mai exact pe 6800 de m.p, din care aproape 3000 au fost donaţi către fiul lui Dragnea, în 2011.
 
Casa în care vicepremierul se relaxează în weekend este poziţionată în mijlocul celor 6800 de metri pătraţi şi este înconjurată de o plasă de protecţie. Dragnea a construit aici o pisicină, un teren de tenis şi un solar pentru legume. Paznicul domeniului are o căsuţă proprie în apropierea porţii. În curtea mare sunt plantaţi, în mod strategic,  arbori şi arbuşti ornamentali care formează şi ei o perdea de protecţie împotriva celor care ar vrea să vadă mai mult din averea lui Dragnea.  În cea mai recentă declaraţie de avere depusă de Dragnea din postura de vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, casa de pe Ion Creangă apare, în continuare, în construcţie. 
 
Alexandra Dragnea şi Alex Maţaev
 
Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului este studentă la Universitatea Bucureşti. Primele informaţii despre relaţia cu cântăreţul  din Republica Moldova, Alex Maţaev, au apărut în primăvara acestui an. După declaraţiile făcute de interpretul Alex Maţaev, cei doi s-au cunoscut la filmările de la emisiunea ” X Factor”şi el nu a ştiut iniţial că Alexandra este fiica vicepremierului României. Cei doi au fost întotdeauna discreţi în privinţa relaţiei. 
 
Până în prezent, nu există o confirmare oficială că videoclipul „Cu capul în nori“ a fost filmat în curtea lui Liviu Dragnea, dar anumite detalii ale casei şi curţii, care pot fi observate şi în realitate, se regăsesc şi în videoclip. De asemenea, imaginile de sus cu domeniul lui Dragnea dezvăluite de B1 TV în anul 2012 arată că acesta ar deţine o piscină şi un teren de tenis, care pot fi observate şi în clipul muzical.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările