VIDEO Subinspector la Înmatriculări Teleorman, amendat de Poliţie pentru că BMW-ul său avea plăcuţele neconforme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Total Impact
Sursa Total Impact

Subinspectorul Daniel Cristian Eib de la Înmatriculari Teleorman a rămas fără plăcuţe de înmatriculare auto, acestea fiind ridicate de un agent de poliţie pentru că erau neconforme. S-a întâmplat chiar în Alexandria.

Un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Alexandria l-a oprit miercuri, 8 mai, în trafic, pe o stradă din Alexandria pe subinspectorul Daniel Cristian Eib de la Serviciul de Înmatriculări Teleorman. 

Acesta circula cu un BMW 4x4, iar agentul a sesizat că numărul de înmatriculare nu era conform standardului legal.

Norma prevede că: „Plăcuţele cu numărul de înmatriculare trebuie să aibă fondul reflectorizant de culoare albă şi literele şi cifrele, în relief, de culoare neagră, albastră sau roşie“, conform articolului 20, alineat 2, din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002. 

Agentul de poliţie a scos numerele de înmatriculare de la BMW şi i-a înmânat colegului de la Înmatriculări sancţiunea şi dovada contravenţiei constatate. 

Incidentul a fost surprins de ziariştii de la Total Impact din Teleorman, care au postat filmarea pe Facebook şi pe Youtube: 

„Culmea înmatriculării: 

Şeful Serviciului Înmatriculări Teleorman a rămas fără plăcuţele de ...înmatriculare!
Un agent de la municipiu i le-a ridicat pe motiv de "neconformitate cu standardul".
https://youtu.be/WCUEgFfxLVM

Şeful Serviciului Înmatriculări Vehicule Teleorman, Dan Eib, a fost oprit în trafic, pe o stradă din Alexandria, de un agent de la Poliţia Municipală, pentru că autoturismul cu care circula ar fi avut plăcuţele de înmatriculare neconforme cu standardul.

Şeful de serviciu a rămas cu maşina în drum, după ce i-au fost ridicate "neconformele" şi a primit o dovadă fără drept de circulaţie. 

În plus, Dan Eib s-a ales şi cu două sancţiuni contravenţionale, o amendă pentru plăcuţe şi un avertisment pentru că nu avea asupra sa documentele autoturismului“. 

Poliţia Teleorman a confirmat pentru „Adevărul“ că subinspectorul de la Înmatriculări a fost amendat pentru plăcuţele neconforme. Contravenţia este sancţionată cu 435 lei, ce poate fi plătită în cuantum de 50% în termen de 15 zile. Contravenientul nu a depus contestaţie. 

BMW-ul cu numere de înmatriculare neconforme apare în declaraţia de avere din 2018 a lui Daniel Eib, alături de un Seat Ibiza din 2005. Autoturismul este fabricat în 2014 şi figurează în ambele declaraţii de avere ale soţilor Daniel şi Alina Eib. BMW-ul înlocuieşte o Skoda Octavia din 2005.

Soţii Eib mai deţin două apartamente, în Alexandria şi în Bucureşti – acolo unde el a activat în 2017 ca subinspector de poliţie, în instituţia omologă.

În 2017, când era agent de poliţie, Daniel Eib a avut un salariu anual de 40.250 lei, iar Alina Eib – 23.600 lei. În declaraţia de avere din 2018, în care menţionează că este ofiţer de poliţie, Eib nu a mai trecut venitul său şi al soţiei sale.

Pe aceeaşi temă: 

Primar obligat de instanţă să achite micii şi berea cumpărate la ziua comunei. „Nu se pot plăti servicii sau produse prohibite de lege“

Marian Godină, city-break în Alexandria şi Videle: „Am găsit totuşi câteva «librării» unde aveau la vânzare şi cărţi“

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite