VIDEO Înmormântare cu alai în plină pandemie la Zimnicea: zeci de persoane au condus la groapă o rudă a primarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântare în vreme de criză FOTO LIber de Teleorman
Înmormântare în vreme de criză FOTO LIber de Teleorman

În plină pandemie de coronavirus, la Zimnicea, maşina mortuară este urmată de un alai din care fac parte cel puţin 20 de persoane.

Publicaţia Liber de Teleorman a publicat un film de la o înmormântare din Zimnicea, unde cortegiul mortuar este format din zeci de persoane. Cel puţin 20 de oameni merg pe jos, după maşina mortuară, să-l conducă pe ultimul drum pe cel decedat. În urma lor vin mai multe autoturisme. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii teleormăneni, o rudă a lui Petrică Pîrvu, primarul din Zimnicea, a decedat şi este transportată la cimitir. 

„Nu vom insista asupra identităţii persoanei decedate şi nici asupra tragediei în sine, pe care o înţelegem perfect. Dar nu înţelegem de ce a fost nevoie de înmormântare cu public, în condiţiile în care legea permitea oricum participarea a opt persoane din familie.

Privind filmarea realizată cu o cameră de bord, observăm că numărul participanţilor e mult mai mare de 8 şi că nu toţi sunt rude ale primarului. Ba chiar am putea spune că unii sunt angajaţi ai instituţiei pe care acesta o conduce şi nu credem că s-au prezentat la înmormântare de drag, ci din obligaţie de serviciu. Iar lucrul acesta nu e normal şi, iată, nici legal în vremurile pe care le trăim“, scriu jurnaliştii de la publicaţia din Teleorman.

   

VIDEO LIBER DE TELEORMAN

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite