Victor Ponta atacă: „Politrucii Blaga, Iohannis şi Udrea ne-au arătat ce ştiu ei să facă: scandal”

Victor Ponta atacă: „Politrucii Blaga, Iohannis şi Udrea ne-au arătat ce ştiu ei să facă: scandal”

Premierul Ponta a fost prezent la recepţia digului de la Beiu

Victor Ponta şi-a catalogat opozanţii care au protestat împotriva ordonanţei privind migrarea primarilor drept „politruci”. Premierul i-a acuzat de ipocrizie pe Iohannis  şi Blaga, reamintind că ei înşişi au migrat de la un partid la altul.

Victor Ponta a lansat acuzaţii la adresa adversarilor politicii care au contestat ordonanţa privind migrarea primarilor. Prezent la Alexandria cu prilejul distribuirii microbuzelor şcolare, Ponta a făcut şi declaraţii politice. „Politrucul este un termen pe care îmi permit să îl folosesc de la domnul Iohannis. Blaga, Iohannis şi Udrea ne-au arătat foarte clar ce ştiu ei să facă. Ei ştiu să ne pârască pe la ambasade, să facă plângeri penale. Noi avem obligaţia să  asigurăm interesele României pe plan internaţional şi pe plan regional, să facem treabă în ţară, diguri, proiecte”, a spus premierul.

Ponta şi-a acuzat adversarii politici de ipocrizie, amintind că Iohannis şi Boc au migrat şi ei pe la alte partide : ” Ne-am săturat de această ipocrizie a politrucilor. Vă daţi seama cine protesta împotriva migraţiei politice? Domnul Iohannis care a candidat la Frontul Democrat- German şi acum  e la PNL,  domnul Boc, care a candidat la PDL şi acum e PMP ,şi mi se pare că era şi Chiliman de la sectorul 1, care a candidat la PNL şi acum e PDL. Trei politruci şi trei traseişi politici care ne dădeau lecţii”, a mai spus Victor Ponta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: