Viceprimarul Alexandriei, pe Facebook: „Frustratul ăla cu maşina din Suedia întâi să-i dea mă-sii ..ue, că i-am crescut salariul sau pensia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre cei doi viceprimari ai Alexandriei, Gică Anghel  FOTo: arhiva Adevărul
Unul dintre cei doi viceprimari ai Alexandriei, Gică Anghel  FOTo: arhiva Adevărul

Viceprimarul oraşului Alexandria, Gică Anghel, ar fi făcut, pe contul său de Facebook, o postare jignitoare la adresa românului care şi-a înmatriculat maşina în Suedia cu numărul „M..E PSD“, scrie g4media.ro. Postarea a fost ulterior ştearsă. Contactat de reporterul „Adevărul“, acesta a recunoscut că a scris respectivul mesaj şi că s-a „săturat de atâtea injurii şi de atâtea ameninţări începând cu «ciuma roşie»“.

Gică Anghel, viceprimarul Alexandriei, reşedinţa judeţului Teleorman, ar fi făcut o postare cu limbaj licenţios şi ameninţător la adresa lui Răzvan Ştefănescu, bărbatul care şi-a înmatriculat maşina în Suedia cu numărul „M..E PSD“, potrivit g4media.ro. Anghel a declarat sursei citate că „nu înţelege care e problema şi că are libertatea să scrie ce vrea, atâta vreme cât şi ceilalţi fac la fel“.

Cum postarea a fost ştearsă de pe contul de Facebook al viceprimarului, reporterul „Adevărul“ l-a contactat telefonic pe viceprimarul Gică Anghel şi l-a întrebat dacă el a scris respectivul mesaj la adresa lui Răzvan Ştefănescu.

Răspunsul său: „Cine e Răzvan Ştefănescu?  (…) Cred că da, la câte postări am mai răspuns şi eu cu aceeaşi monedă, poate am greşit, poate n-am greşit. Eu unul m-am săturat de atâtea injurii şi de atâtea ameninţări începând cu «ciuma roşie», «să moară», «să-i împuşcăm», «să-i închidem»”.

Chestionat dacă e conştient de limbajul licenţios şi de ameninţarea pe care o conţin mesajul său, viceprimarul a declarat că „totul are o limită“ şi că „probabil, într-un moment de oboseală, de nervozitate, oi fi răspuns, dar nu realizez la care din ele şi la ce“.

Acesta a mai amintit de o „campanie de denigrare“ la adresa PSD şi a Teleormanului purtată de „cei care jignesc – (n. r. întrebat cine sunt cei care jignesc) cel cu plăcuţele, cei cu ciuma roşie, de pe Facebook, cu înjurături, cu ameninţări, şi aşa mai departe“.

Viceprimarul Alexandriei a mai precizat că „nimeni nu e perfect“. „Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva chiar dacă am răspuns cu aceeaşi măsură. Ştiţi cum e: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Ştiu că nu e normal având în vedere poziţia în care vremelnic mă aflu acum, dar vă spun sincer că chiar întrec orice măsură şi chiar incită la ...“, a mai spus acesta pentru „Adevărul“.

Întrebat de ce a şters postarea de pe Facebook, Gică Anghel a afirmat că: „Chiar nu realizez ce am făcut că sunt pe teren, aparatul ăsta al meu creează probleme şi aşa mai departe. (…) Ce să vă spun: a fost pe al meu înseamnă că eu şi … asta e, îmi asum greşeala sau, mă rog, greşeala, recunosc că am intrat în jocul unor asemeni indivizi şi cu asta basta. Totul se plăteşte pe lumea asta. (…) Eu, din ce îmi aduc aminte, n-am formulat expresia întreagă“.

Anghel susţine că nu-şi aduce aminte când a scris mesajul jignitor.

Conţinutul mesajului, printscreen g4media.ro/via Realitatea de Teleorman

postarea de pe fb a viceprimarului alexandriei

Mai puteţi citi:

Statul poliţienesc prinde contur

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite