Viceprimarul Alexandriei, Eduard Oprea, şantajat de către un ziarist

Viceprimarul Alexandriei, Eduard Oprea, şantajat de către un ziarist

Viceprimarul Alexandriei, Eduard Oprea susţine că a fost şantajat de către o ziaristă foto: Claudiu Dumitrache

Viceprimarul Alexandriei, Eduard Oprea, se plânge că este şantajat de către un ziarist teleormănean. Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care se reclamă că „o persoană din oraş cere bani mulţi să nu scrie articole de presă“. Ziaristul i-ar fi cerut viceprimarului 1.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şantaj în Primăria Alexandriei. Viceprimarul, Eduard Oprea se plânge că a fost şantajat de către un ziarist teleormănean. Potrivit unui mesaj al viceprimarului postat pe contul personal de Facebook, un ziarist i-a cerut ”bani mulţi să nu scrie articole de presă, iar dacă nu i se dă ceea ce solicită începe şi ţipă de umblă tot netul”.

Contactat telefonic de redactorii Adevărul, viceprimarul a declarat că nu are dovezi care să-i susţină aceste afirmaţii, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că este vorba despre o ziaristă. Mai mult decât atât, viceprimarul a precizat că s-a întâlnit cu ziarista într-un local alexăndrean, iar acolo i-a fost solicitată suma de 1000 de euro.

Eduard Oprea a refuzat să dezvăluie identitatea ziaristei, dar a adăugat că se gândeşte serios să facă plângere la poliţie în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat. Dacă cele postate de viceprimar vor declanşa o anchetă, rămâne de văzut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările