Tren cu zeci de călători la bord, cuprins de flăcări în Teleorman. Oamenii au reuşit să scape din infern până la venirea pompierilor

Tren cu zeci de călători la bord, cuprins de flăcări în Teleorman. Oamenii au reuşit să scape din infern până la venirea pompierilor

FOTO: ISU Teleorman

La sosirea echipajelor de pompieri, 50 de persoane care călătoreau cu acel tren se autoevacuaseră. Flăcările au cuprins două vagoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Conform ISU Teleorman, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a unui vagon.

Incendiul a izbucnit la un tren de călători în zona gării Măldăieni, judeţul Teleorman.

La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Roşiori de Vede al ISU Teleorman, cu două autospeciale de sitngere şiun echipaj SMURD.

„La sosirea salvatorilor, aproximativ 50 de călători se autoevacuaseră din tren, iar focul se manifesta la 2 vagoane. Nu sunt victime”, transmit reprezentanţii ISU.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în staţia CF Măldăeni, judeţul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relaţia Bucureşti –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane. „Călătorii au fost transbordaţi în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. În acest moment, pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului”, spun cei de la INFOTRAFIC.

Singura persoană care a avut nevoie de îngrijirea medicilor a fost chiar şeful detren care s-a intoxicat cu fum în momentul în care disloca garnitura trenului de cele două vagoane incendiate.

„La faţa locului s-au trimis 2 microbuze, de la Detaşamentul Alexandria şi Detaşamentul Roşiorii de Vede pentru preluarea mai multor călători. De asemenea, CFR Călători a precizat ca a trimis o locomotivă diesel pentru preluarea celorlalte garnituri neafectate de flăcări. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, adaugă ISU.

Pe aceeaşi temă:

Falsificarea înscrisurilor electorale de la secţia de votare, cercetată de Poliţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: