Un britanic a rămas fără BMW-ul de 50.000 de euro la intrarea în România

Un britanic a rămas fără BMW-ul de 50.000 de euro la intrarea în România

Maşina în valoare de 50.000 de euro a fost confiscat FOTO Poliţia de Frontieră

Un britanic în vârstă de 40 de ani, care a încercat vineri să intre în România, a rămas fără autoturismul marca BMW M4, după ce poliţiştii de frontieră au descoperit că maşina era căutată pentru confiscare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, în jurul orei 12.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele s-a prezentat un cetăţean englez, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW M4, fabricat în anul 2017, pentru a efectua formalităţile de frontieră.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 28.12.2019.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un conaţional şi nu ştia că maşina era căutate de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 50.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: