Un BMW seria 7 a ars ca o torţă în faţa casei proprietarului. Poliţia Teleorman a deschis un dosar penal

Un BMW seria 7 a ars ca o torţă în faţa casei proprietarului. Poliţia Teleorman a deschis un dosar penal

Imagine cu BMW-ul care a ars  FOTO: ISU Teleorman

O maşină parcată în faţa casei proprietarului a ars vineri noaptea, 8 februarie, în jurul orei 3.50, în localitatea Frăsinet.

Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, vineri noaptea, în jurul orei 3.50, pe numarul unic pentru apeluri de urgenţă 112, s-a solicitat intervenţia pompierilor militari din Alexandria pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism BMW, seria 7, în localitatea Frăsinet.

Odată ajuţi la faţa locului, aceştia au observat că flăcările au cuprins întreaga maşină. Incendiul a fost stins după circa 50 de minute. Pagubele au fost estimate la circa 70.000 de lei.

Cauza probabilă a incendiului, susţin pompierii, ar fi „folosirea intenţionată a sursei de aprindere de către o persoană necunoscută“. 

Biroul de presă al IPJ Teleorman precizează că BMW-ul era din 2011 şi proprietarul maşinii arse a estimat pagubele la circa 9.500 de euro. Se fac cercetări, adaugă Iulian Orbeşteanu, şeful Serviciului cabinet din cadrul IPJ Teleorman, care vor confirma sau nu cauza probabilă avansată de pompieri. Se va stabili un cerc de suspecţi şi a fost înregistrat un dosar penal cu autor necunoscut. 

FOTO: ISU Teleorman

Mai puteţi citi:

Poliţia din Teleorman, pe urmele unui adolescent care a făcut live pe Facebook în timp ce ameninţa un bebeluş cu cuţitul: „Îl omor, n-am ce să fac“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: