Topul celor mai sexy bărbaţi din lume. Cine ocupă pentru al doilea an consecutiv prima poziţie

Topul celor mai sexy bărbaţi din lume. Cine ocupă pentru al doilea an consecutiv prima poziţie

Imagine din filmul Fifty Shades of Gray, care l-a făcut celebru pe ocupantul primului loc FOTO Cinemagia

Frumoşi, celebri, bogaţi şi cu sex-appeal. Aşa arată cei mai sexy bărbaţi din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Glamour. Majoritatea bărbaţilor incluşi în topul celor mai sexy bărbaţi din lume sunt actori cunoscuţi, care nu se află la prima nominalizare.

Mulţi dintre cei incluşi în top s-au numărat printre cei mai sexy bărbaţi de pe planetă şi în anii precedenţi.
 
Pe locul 10 în topul revistei Glamour se află celebrul antrenor de fitness şi nutriţionist Joe Wicks. La 31 de ani antrenorul are milioane de urmăritori pe reţelele de socializare, mai multe cărţi de reţete publicate şi apreciate în întreaga lume.

Frumosul antrenor din Marea Britanie a intrat în Cartea Recordurilor după ce a organizat cea mai mare şedinţă de fitness. În vara acestui an mii de oameni au participat la antrenamentul în aer liber din Londra, organizat de Joe.
 
Pe locul 9 în clasamentul Glamour se găseşte actorul Tom Hiddleston, în vârstă de 35 de ani, cunoscut pentru apariţiile în filmele The Avengers, Thor sau The Night Manager.
 
Pe locul 8 în clasamentul care îi include pe cei mai sexy bărbaţi din lume se află tot un actor. Este vorba despre Matt Bomer de 39 de ani, actor cunoscut din serialul White Collar. Frumosul actor  a primit primul lui rol când era în ultimul an de liceu . La Hollywood şi-a făcut debutul în thriller-ul “Flightplan” în anul 2005.
 
Pe locul 7 în topul revistei Glamour se află un actor de 40 de ani Mike Colter , cunoscut pentru rolul din Million Dollar Baby.Americanul născut pe 26 august 1976 măsoară 1,91 m.
 
Locul 6 în clasamentul revistei Glamour este ocupat de actorul Chris Evans( 35 de ani) cunoscut publicului din pelicula  Captain America. Din 2004 până în 2006, Evans a fost într-o relaţie cu actriţa Jessica Biel. Actorul este un mare susţinător al drepturilor LGBT şi practică budhismul.
 
Pe locul 5 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume se află un alt actor: Luke Evans de 37 de ani. Printre filmele care l-au făcut celebru se numără Dracula Untold şi  The Raven. Actorul are origine galeză şi măsoară 1,83 m.
 
Locul 4 este ocupat de James McAvoy, în vârstă de 37 de ani. Scoţianul este cunoscut pe ecran pentru rolurile sale în Ultimul rege al Scoţiei, Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea şi dulapul, Penelope, Wanted, Herbert, Copiii lui Frank de Dune, Becoming Jane.
 
Pe locul 3 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume se află Robert Pattinson (30 de ani), actorul care a făcut furori în seria Twilight (Amurg). Înainte de seria  Amurg, Robert a jucat un rol important în Harry Potter şi Pocalul de Foc. El l-a interpretat pe Cedric Diggory.
 
Locul 2 este ocupat de actorul de 33 de ani, Aidan Turner,  cunoscut pentru rolul din Hobbitul. 
 
Prima poziţie, în clasamentul revistei Glamour este ocupată de Jamie Dornan (34 de ani), interpretul care i-a dat viaţă misteriosului Grey în filmul „Cele 50 de Umbre ale lui Grey“. Frumosul actor a avut, în trecut, o relaţie cu Keira Knightley. În 2013, s-a căsătorit cu actriţa şi compozitoarea Amelia Warner. Cei doi au împreună două fetiţe care îi seamănă perfect actorului. Pentru rolul din primul film „Fifty Shades of Grey“, Jamie Dornan a primit suma de 250.000 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările