Teleormănenii îşi pot face buletine chiar şi în ziua alegerilor

Teleormănenii îşi pot face buletine chiar şi în ziua alegerilor

Teleormănenii îşi pot face buletine chiar şi în ziua alegerilor

Program prelungit la Evidența Populației, pentru ca teleormănenii să poată vota în număr mare. Pentru rezolvarea solicitărilor privind eliberarea documentelor de identitate, Serviciul de Evidenţă a Persoanelor prelungeşte programul de lucru în zilele de sâmbătă şi duminică pentru eliberarea actelor de identitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Teleorman va avea un program special de eliberare a cărților de identitate. Teleormănenii sunt rugaţi să verifice din timp propriul act de identitate pentru a vedea dacă acesta este valabil.

Conducerea Evidenţei Populaţiei atrage atenţia teleormănenilor cu drept de vot că, pentru a-şi exercita dreptul constituţional de a vota la alegerile locale din data de 10 iunie 2012, trebuie să prezinte o carte de identitate în termen de valabilitate. De asemenea, dacă documentul de identitate este deteriorat, acesta trebuie preschimbat, teleormănenii fiind invitaţi la ghişeele serviciului specializat pentru a parcurge procedura de schimbare a acestuia.

Programul special de eliberare a cărţilor de identitate: sâmbătă, 9 iunie: doar eliberări de acte între orele 8 şi 16; duminică, 10 iunie: doar eliberări de acte între orele 8 şi 21.

Municipalitatea va depune toate eforturile ca eliberarea noilor documente de identitate să se facă în cel mai scurt timp posibil pentru a permite persoanelor în cauză să îşi exercite dreptul constituţional.

Teleormănenii pot vota doar cu o carte de identitate permanentă sau provizorie, cu buletinul de identitate, cu paşaporul diplomatic, de serviciu sau cu carnetul de serviciu militar, în cazul elevilor din şcolile militare. Cei care nu au viză de flotant nu-şi pot face carte de identitate şi pot vota doar în oraşul de domiciliu.

În evidenţele serviciului peste 9.5000 de teleormăneni, cu drept de vot, au cărţile de identitate expirate şi nu pot vota duminică.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Teleorman despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările