Teleorman: Trei localităţi, afectate de inundaţii

Teleorman: Trei localităţi, afectate de inundaţii

FOTO News.ro

Trei localităţi din judeţului Teleorman sunt afectate de inundaţiile produse ca urmare a ploilor abundente, luni seară pompierii intervenind pentru evacuarea apei din case şi gospodării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Sityuaţii de Urgenţă Teleorman, Gelu Dragomir, pompierii au intervenit,  luni seară, pentru evacuarea apei din trei loclaităţi afectate de viiturile produse în ultimele ore.

Astfel, la  Ţigăneşti au fost inundate două  gospodării, pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Zimnicea intervenind pentru evacuarea apei.

În comuna Plosca, apa a intrat în trei case şiîn 12 curţi.

Pompierii de la Detaşamentul Roşiorii de Vede şi cei de la Detasamentul Alexandria sunt ajutaţi de voluntarii de la serviciul local pentru situaţii de urgenţă din localitatea Plosca şi de cetăţeni pentru evacuarea apei.

De asemenea, în comuna Saelele, satul Pleaşov, apele au acoperit două curţi, în zonă intervenind pompierii de la Detaşamentul Turnu Măgurele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: