Subofiţer de jandarmi mort după ce s-a împuşcat în cap în timp ce asigura paza unui centru de carantină. Unde s-a petrecut incidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Un subofiţer de jandarmi care asigura paza unui centru de carantină aflat la un hotel din municipiul Alexandria s-a împuşcat în cap, sâmbătă dimineată, cu arma din dotare. Din păcate, jandarmul nu a mai putut fi salvat

UPDATE: „Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconstienţă, care prezintă o plagă prin împuşcare", spun repreşentanţii IPJ Teleorman.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului Militar al Curtii de Apel Bucureşti.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi Teleorman, jandarmul era angajat din anul 2009, iar ultima testare psihologică a acestuia a avut loc în anul 2017, cand a fost declarat apt.

Potrivit unor surse neoficiale, incidentul în urma căruia subofiţerul s-a împuşcat în cap în timp ce asigura paza s-a petrecut la Hotelul Mara, din Alexandria, judeţul Teleorman, unde a fost deschis un centru de carantină.

Potrivit surselor citate, un echipaj medical a intervenit imediat la faţa locului, însă subofiţerul de jandarmi nu a mai putut fi salvat, astfel că a fost declarat decesul acestuia.

„Nu pot oferi niciun amănunt în acest moment“, a declarat un reprezentant al Parchetului contactat de „Adevărul“.

Un reprezentant al hotelului din Alexandria a confirmat incidentul, fără a oferi însă alte amănunte.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum se plâng de condiţiile din carantină Bahoi Libanezu şi tovarăşii lui. „Mai bine la puşcărie!“

VIDEO Înmormântare cu alai în plină pandemie la Zimnicea: zeci de persoane au condus la groapă o rudă a primarului

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite