Povestea politicianului disperat să-şi găsească nevastă. A absolvit Psihologie, e doctorand, are 3 mastere: „Fetele au uitat de Borcea, au sărit toate pe Crăcea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crăcea, liderul PMP Giurgiu care a şocat opinia publică după ce, într-o conferinţă de presă, a declarat că îşi caută nevastă, a făcut valuri pe Facebook. Tânărul este absolvent de Psihologie, are trei mastere şi nu regretă nicio clipă cele declarate. Susţine că va candida ca independent la Primăria Giurgiu, dacă partidul nu-l va susţine şi speră ca, până la alegeri, să găsească şi iubita ideală.

Marius Bogdan Crăcea, liderul Mişcării Populare din municipiul Giurgiu şi posibil candidat  pentru alegerile locale de anul acesta a devenit vedetă peste noapte, după ce a făcut o declaraţie ieşită din comun în cadrul unei conferinţe de presă. Tânărul politician în vârstă de 38 de ani a anunţat în faţa presei locale că îşi caută iubită.

“Voi începe conferinţa de presa prin a face un scurt anunt. Politician giurgiuvean, caut iubită. Alegerile locale se apropie şi, chiar daca nu sunt prima opţiune a partidului, trebuie să fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei”, a spus Marius Bogdan Crăcea în conferinţa Mişcării Populare, citat de opiniagiurgiu.ro. 

Preşedintele organizaţiei municipale a Mişcării Populare Giurgiu le-a mai spus jurnaliştilor că 2016 va fi un an bun pentru el, având în vedere previziunile astrologilor: ”Am văzut că am un horoscop foarte bun pentru anul 2016. Astrele îmi prevestesc că, în acest an, voi avea succes în politică şi că mă voi însura”.

Crăcea a dat chiar şi detalii despre cum ar trebui să fie iubita ideală pentru viitorul primar al Giurgiului : ”Aş spune că viitoarea iubita ar fi ideal să lucreze în sistemul de justitie, la Judecătorie, Tribunal, Parchet, dar aceaste condiţii ar fi prea restrictive. Aşa că criteriile de baza sunt două: să fie atrăgătoare şi inteligentă”. Cele interesate mă pot contacta pe contul personal de Facebook sau îsi pot lăsa datele de contact la sediul partidului”, a precizat acesta.

Declaraţiile  trăznite ale lui Marius Bogdan Crăcea l-au scos din anonimat. Imediat după ce anunţul matrimonial al tânărului a făcut înconjurul presei , au început să curgă cererile de prietenie pe pagina sa de socializare. Marius Bogdan Crăcea a devenit în spaţiul virtual o persoană publică îndelung comentată. Politicianul din Giurgiu a împărţit mediul virtual în două tabere: cea a susţinătorilor care au apreciat anunţul matrimonial drept o dovadă de sinceritate  şi cea a combatanţilor care îl blamează pentru ieşirea neobişnuită din conferinţă, nepotrivită pentru un politician cu aspiraţii.

image

Cine este Marius Crăcea

Marius Crăcea are 38 de ani, locuieşte în Giurgiu cu părinţii, nu deţine nicio proprietate şi lucrează în presa locală. ” Am un site. Se numeşte CetateaGiurgiu.ro. Are şi pagina de Facebook. Acolo postez fotografii, informaţii de la evenimente locale”. Marius Crăcea a absolvit Facultatea de Psihologie şi are trei mastere la Academia de Poliţie, Universitatea Naţională de Apărare şi Academia Naţională de Informaţii. În prezent este doctorand anul II la Psihologie. 

Cariera politică a lui Marius Crăcea a început la PDL. A fost preşedintele organizaţiei municipale de tineret a PDL Giurgiu , după care a părăsit organizaţia şi în 2012 a înfiinţat Forţa Civică. De scurt timp a trecut la Mişcarea Populară.

Politicianul trezit peste noapte vedetă nu regretă nicio secundă declaraţiile făcute în conferinţa de presă: ”Nu regret nimic. Eu mi-am asumat tot ce am zis. Nu consider că este vreo problemă să vorbeşti despre iubire. Iubirea nu ar trebui să fie un subiect tabu”, spune politicianul.

image

A doua zi după anunţul din conferinţa de presă a primi 200 de cereri de prietenie pe Facebook. ” Acum am peste 500 . Nu am avut timp să răspund la toate. O să răspund”. Din pretendentele văzute până acum, Marius Crăcea susţine că a observat şi femei frumoase, care cel puţin din punct de vedere fizic ar corespunde căutărilor lui: ”Am văzut mai multe fete deosebite, dar urmează să stăm de vorbă. Să vedem cum rezonăm intelectual şi emoţional”.

Femeia ideală, în viziunea sa, nu trebuie să fie neapărat blondă sau brunetă, înaltă sau scundă. ” În fiecare categorie, blonde sau brunete există femei frumoase”, mai spune Marius Crăcea. Tânărul le admiră pe Shakira, Ruby şi Lora. Vrea neapărat ca viitoarea iubită să fie inteligentă şi, dacă se poate, lucreze în domeniul Justiţiei pentru a împărtăşi cu ea pasiunea pe care  o are pentru Drept.  


Excluderea din partid, incertă

Marius Crăcea spune că nu ştie cu exactitate dacă mai este sau nu membru al Mişcării Populare. ”Eu am primit anunţul excluderii în direct, la TV. Cu o jumătate de oră înainte vorbisem cu preşedintele filialei care îmi spusese că mă susţine şi este alături de mine. Apoi, în direct, am aflat că sunt exclus din partid. Ulterior am mai avut o discuţie în care preşedintele Mişcării Populare Giurgiu mi-a spus că, de fapt, mă susţine şi rămâne în continuare alături de mine. Situaţia mea este incertă. Nici eu nu ştiu dacă mai sunt în partid”, a spus politicianul din Giurgiu.

Chiar dacă va fi exclus din Mişcarea Populară, Marius Crăcea intenţionează să candideze la Primăria Giurgiu ca independent. Până atunci, speră să-şi găsească şi iubita în căutarea căreia se află: ”Alegerile se apropie şi eu trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Femeia defineşte bărbatul pe care-l are alături”,mai spune Crăcea.

image

A ajuns persoană publică pe Facebook fără ştirea lui

În urma declaraţiei din conferinţa de presă, Marius Bogdan Crăcea a devenit persoană publică în mediul virtual. Pe numele lui Marius Crăcea s-a creat o pagină de Facebook de persoană publică de care politicianul nici nu ştia: ” Eu am adresa mea de Facebook, nu ştiam că s-a făcut un cont de persoană publică. Nu l-am făcut eu”.

Pe Facebook susţinătorii şi combatanţii lui Crăcea se bat în comentarii. ”Tu eşti o ruşine nu doar pentru liceul Ion Maiorescu si pentru Giurgiu, dar şi pentru sexul masculin. Oricat ar fi circul asta o încercare gândită de a-ţi face un pic de reclama, tot un circ penibil este. Exact de oameni ca tine avea nevoie Giurgiu, ca şi aşa aveam imaginea pe care o aveam”, scrie revoltat un comentator pe pagina tânărului politician. ” Ai tot respectul meu, fiecare îsi cauta iubirea unde vrea”, îi ia apărarea politicianului alt comentator.

De pe pagina de persoană publică a politicianului din Giurgiu nu lipsesc nici ofertele din partea tinerelor domnişoare atrase de anunţul matrimonial : ”Îmi place de tine şi aş vrea să ne cunoaştem”.

Politicianul din Giurgiu s-a ales chiar şi cu versuri din partea utilizatorilor Facebook 

”Cică-n Giurgiu latră câinii, Că s-au bolânzât stăpânii! Însă Crăcea nu ezită  Şi îşi caută iubită! Ca Partidu’, - nu-i aşa?- S-aibă ce însărcina! Fetele au uitat de Borcea Şi-au sărit toate pe Crăcea! Toate, bre: şi-s hotărâte, C-au sărit deja... crăcite! Aşa că ... asta-i morala: La noi  merge cu ... crăceala! Fetelor, să ţineti minte: Si eu vă primesc crăcite!”
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite