Spitalul Judeţean angajează medici tineri

Spitalul Judeţean angajează medici tineri

Foto arhivă

Lipsa specialiştilor este în această perioadă dificilă pentru sănătatea teleormăneană, principala problemă a spitalelor din judeţ. Din fericire, dacă fondurile o vor permite, cel puţin la Spitalul de Urgenţă din Alexandria se vor face în curând noi angajări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este un fapt cunoscut acela că vreme de ani buni, la spitalul judeţean s-a înregistrat un deficit important de medici. Mai mult decât atât, desfiinţarea celor trei centre de sănătate din judeţ a determinat ameliorarea acestui deficit de cadre medicale, însă, din păcate, angajarea medicilor specialişti a fost întotdeauna o problemă, pentru că foarte puţini dintre studenţii la Medicină mai doresc să lucreze în ţară şi, cu atât mai puţin, în spitalele teleormănene, cunoscute pentru slaba finanţare şi condiţiile dificile de muncă, pe fondul dotării insuficiente. Din fericire, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria a anunţat că începând din lunile următoare, la cabinetul de stomatologie al spitalului vor veni un stomatolog specializat în chirurgie dento-alveolară, Ionuţ Mocanu şi o specialistă în ortopedie şi ortodonţie dento-facială, Andreea Miciulică. De asemenea, potrivit aceleiaşi surse, până la jumătatea anului 2012, la Spitalul Judeţean vor mai fi angajaţi 19 medici, specializaţi în hematologie, epidemiologie, nefrologie, ATI, reumatologie şi medicină de urgenţă. Până acum s-a scos la concurs un post de radiolog, care va putea utiliza mamograful, doi specialişti în Terapie Intensivă, doi neonatologi şi un psihiatru. Angajările vor continua, astfel încât în anul 2014, spitalul judeţean să aibă acoperită întreaga schemă de personal specializat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările