Se caută furnizori de lapte, corn şi mere pentru elevii teleormăneni

Se caută furnizori de lapte, corn şi mere pentru elevii teleormăneni

Foto arhivă

Au demarat procedurile pentru stabilirea furnizorilor de mere, produse lactate şi de panificaţie pentru elevii teleormăneni. La Consiliul Judeţean Teleorman a avut loc deschiderea ofertelor pentru licitaţia deschisă în vederea achiziţiei şi distribuţiei de  produse lactate şi de panificaţie,  precum şi de fructe proaspete pentru elevii şi preşcolarii din judeţul Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Achiziţia şi distribuţia de  produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din învatământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din gradiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore va fi şi pentru anul şcolar 2015-2016, însoţită de achiziţia şi distribuţia de fructe proaspete pentru toţi elevii din clasele pregătitoare  şi din clasele I- VIII, care frecventează învătământul de stat şi privat autorizat. 

Numărul total de copii care vor beneficia de pachetul întreg de produse lactate şi de panificaţie este de 32.660, iar valoarea estimată (fară TVA) se ridică la6.059.602  lei.
Merele vor fi distribuite unui număr total de 26.401 elevi, conform caietului de sarcini, iar   valoarea estimată a acestora este de  1.559.455 lei.

În anul şcolar care urmează, aceste produse a căror valoare estimată este de 7.619.057 lei(fără TVA) vor fi înmânate copiilor din judeţul Teleorman,care beneficiază în continuare de avantajele programului prin care le vor fiasigurate ritmic, fructe proaspete.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările