Salarii cuprinse între 603 şi 1199 de euro, la cules de zmeură în Portugalia

Salarii cuprinse între 603 şi 1199 de euro, la cules de zmeură în Portugalia

Foto arhivă

Un angajator din Portugalia caută în România lucrători în domeniu agricol, la cules de zmeură. Joburile se adresează şi teleormănenilor şi sunt disponible prin serviciul Eures care funcţionează în cadrul AJOFM Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin serviciul Eures, în aceasta perioada, în Portugalia, sunt disponibile 300 de locuri de munca, la cules de zmeura.
 Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara, la Roman din judetul Neamţ pe 17 ianuarie 2018 şi Brăila pe 19 ianuarie 2018.

 Cei care vor sa participe la selectie nu trebuie sa aiba cazier, sa fie apti pentru munca la camp si constituie un avantaj cunoasterea limbii engleze, spaniole sau portugheze. Durata contractului de munca este de aproape trei luni, iar data estimata de angajare este februarie-martie 2018.

Salariul oferit este cuprins  între 603 si 1199 euro brut pe luna. Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 ianuarie. Mai multe informaţii pot fi obţinute de la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Teleorman.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările