Rezultate alegeri locale parţiale 2017. PSD a mai câştigat trei comune în Teleorman

Rezultate alegeri locale parţiale 2017. PSD a mai câştigat trei comune în Teleorman

Foto arhivă

Partidul Social Democrat a câştigat alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar în comunele Cervenia, Poeni şi Salcia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Teleormanul s-a situat pe primul loc pe ţară ca număr de localităţi în care au loc alegeri locale parţiale pentru primari, după ce foştii edili au fost declaraţi incompatibili de ANI.
Din 2489 de alegători, în comuna Cervenia s-au prezentat la urne 1511 persoane cu drept de vot. PSD a obţinut 70,6%, PNL 26%.

În comuna Poeni, 1476 de persoane şi-au exercitat dreptul de vot. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile cu 79,48%, în timp ce PNL a obţinut 7,28%.
În localitatea Salcia, 1489 de cetăţeni au votat. 56,5% dintre aceştia au ales PSD, iar alţi 38,4% au ales PNL.

"Rezultatul a fost foarte bun. Am câştigat în toate cele trei localităţi. De mâine trebuie să ne apucăm de treabă în toate cele trei localităţi. A fost o diferenţă de scor semnificativă. A fost o diferenţă foarte mare la Poeni. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne facem treaba în continuare. Nu contează diferenţa de scor ci faptul că cei trei, Doru Slobozeanu de la Cervenia, Dănuţ Botescu de la Poeni şi Iulian Olteanu de la Salcia trebuie să îşi desfăşoare activitatea cum trebuie şi să rezolve problemele cetăţenilor.", a declarat Dănuţ Cristescu, directorul de campanie al PSD.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările