UPDATE Referendum 2018. Preşedintele unei secţii de votare din Teleorman a fost înlocuit în prima zi de referendum. I-a murit soţul

UPDATE Referendum 2018. Preşedintele unei secţii de votare din Teleorman a fost înlocuit în prima zi de referendum. I-a murit soţul

Ştampilă de vot  FOTO: Mediafax

Preşedintele unei secţii de votare din comuna Orbeasca, judeţul Teleorman, a fost înlocuit sâmbătă dimineaţa, în prima zi a referendumului, a precizat purtătorul de cuvânt al BEJ Teleorman, Vlad Eugen Ovidiu. Femeia desemnată preşedintele unei secţii de votare a suferit un deces în familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 10.35 Pe site-ul Prefecturii Teleorman a fost publicat procesul-verbal prin acre preşedintele secţiei de votare din orbeasca a fost înlocuit în curusl acestei dimineţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Judeţean Electoral din Teleorman, Vlad Eugen Ovidiu, la ora scrierii acestei ştiri se votează la toate secţiile din judeţ, iar femeia desemnată preşedinte al unei secţii de votare din comuna Orbeasca a fost înlocuită.

Vlad Eugen Ovidiu spune că femeii i-a murit soţul în curusl nopţii în urma unui infarct. ”De dimineaţă s-a făcut înlocuirea”, adaugă acesta.
 
Până acum nu s-a depus nicio sesizare la BEJ Teleorman legat de procesul de vot.
 
Mai puteţi citi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: