PSD Teleorman, elogiu condamnatului Liviu Dragnea: „Astăzi este despre patriotul care ne-a insuflat puterea“

PSD Teleorman, elogiu condamnatului Liviu Dragnea: „Astăzi este despre patriotul care ne-a insuflat puterea“

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, împlineşte luni, 28 octombrie, 57 de ani. Reprezentanţii PSD Teleorman au postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitare în care-l elogiază pe fostul lider al partidului aflat în prezent la închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Dragnea împlineşte astăzi 57 de ani. Fostul lideral PSD a fost încarcerat în data de 27 mai, în Penitenciarul Rahova, după ce judecătorii Curţii Supreme au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Filiala judeţeană Teleorman a PSD nu a ratat prilejul de a posta un adevărat elogiu la adresa liderului condamnat, chiar dacă acesta a cerut dizolvarea organizaţiei judeţene.

Dragnea a cerut în instanţă dizolvarea PSD Teleorman invocând faptul că cele două angajate DGASPC care au lucrat în realitate la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, astfel activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia, şi deci ar invalida şi numirea Vioricăi Dăncilă, votată de organizaţia judeţeană Teleorman. Decizia aparţine judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti.

„Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA!

LA MULŢI ANI, LIVIU DRAGNEA!

Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, scrie PSD Teleorman.

Liviu Dragnea s-a născut în data de 28 octombrie 1962 în localitatea Gratia, judeţul Teleorman. A fost preşedinte al Partidului Social Democrat şi preşedinte al Camerei Deputaţilor. Dragnea a fost condamnat cu suspendare, în anul 2016, la doi ani de închisoare în dosarul „referendumului”.

Directorul penitenciarului Rahova i-a refuzat vineri cererea fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, de a beneficia de o permisie astăzi cu ocazia zilei sale de naştere, când împlineşte 57 de ani. Deşi fusese aprobată iniţial de către comisia penitenciarului, permisia a fost refuzată la scurt timp după ce informaţia a ajuns în presă.

Pe aceeaşi temă:

Liviu Dragnea, fără permisie de ziua lui: sărbătoreşte vârsta de 57 de ani după gratii

La loc comanda. Liviu Dragnea, refuzat de conducerea închisorii Rahova. Permisia i-a fost anulată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: