Prins în flagrant după ce a cerut 500 de euro mită pentru obţinerea permisului de conducere

Prins în flagrant după ce a cerut 500 de euro mită pentru obţinerea permisului de conducere

Foto arhivă

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au organizat şi realizat prinderea în flagrant, sâmbătă, 21 octombrie , a unui cetăţean, în timp ce primea suma de 500 euro pentru a-şi trafica influenţa în vederea obţinerii permisului de conducere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerii DGA - SJA Teleorman s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă de către cetăţeanul D.C., sens în care procurorul a dispus efectuarea activităţilor procedurale de realizare a probatoriului.

Astfel, în cursul aceleiaşi zile, a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, ocazie cu care D.C. a pretins şi primit suma de 500 euro de la un investigator cu identitate reală, lăsând să se creadă că are influenţă asupra lucrătorilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman şi îi poate determina pe aceştia să îl promoveze la proba practică traseu pentru obţinerea permisului de conducere.

Faţă de inculpatul D.C. a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
În cauză s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale – S.O.S. Teleorman şi Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Teleorman.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările