Primarul din Talpa, Teleorman, despre secretarul care s-ar fi sinucis: „De 22 de ani era lângă mine“

Primarul din Talpa, Teleorman, despre secretarul care s-ar fi sinucis: „De 22 de ani era lângă mine“

Stradă din Talpa, Teleorman   FOTO: comuna-talpa.ro

Secretarul primăriei din Teleorman, găsit spânzurat la începutul săptămânii, va fi înmormântat joi, 14 februarie. Lumea din comună este şocată de nenorocire. Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

De 22 de ani, primarul comunei Talpa, Benone Rababoc, a lucrat cu Sandu Ilie, secretarul primăriei care a fost găsit spânzurat. Spune că vestea l-a şocat pentru că au crescut şi muncit împreună. „Eu sunt din 1996 la primărie, el din 1997. De 22 de ani era lângă mine“, afirmă edilul.

Secretarul fusese văzut mai abătut în ultima vreme. 

„Nimeni nu şi-a închipuit că el poate să facă acest act necugetat care ne-a şocat pe toţi. Tot omul mai are probleme şi acasă, şi la muncă. 

În ultima perioadă zicea că nu se simte bine, că-l doare capul, că-l înţeapă inima şi nu se odihneşte noaptea. Săptămâna asta trebuia să meargă la medic. Nimeni nu-şi explică. Era sociabil, jovial. (…) 

Un profesionist. Citez afirmaţia unui inspector de la Curtea de Conturi de acum un an-doi: «domnule primar, aveţi unul dintre cei mai buni secretari din judeţul Teleorman»“, povesteşte primarul.

Secretarul avea 43 de ani, doi băieţi - unul în clasa a X-a, iar celălalt a absolvit liceul. Soţia sa lucrează la poştă.

Va fi condus pe ultimul drum joi, 14 februarie. Slujba de înmormântare va începe de la ora 13.00 în Talpa.

Mai puteţi citi:

Secretarul unei primării din Teleorman, găsit spânzurat în magazia de lemne a unei şcoli din comună
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: