Poliţia din Teleorman, pe urmele unui adolescent care a făcut live pe Facebook în timp ce ameninţa un bebeluş cu cuţitul: „Îl omor, n-am ce să fac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Teleorman îl cercetează pentru violenţă în familie pe un adolescent din Roşiorii de Vede care, la începutul lui decembrie 2018, a făcut un live pe Facebook în care îndreaptă un cuţit spre un bebeluş.

Un tânăr din Roşiorii de Vede, Teleorman, a făcut un live pe Facebook, la începutul lui decembrie 2018, în care încearca să obţină cât mai multă atenţie din partea internauţilor. 

În acel live face mai multe afirmaţii îngrijorătoare: că se va sinucide dacă numărul celor ce-l urmăresc nu ajunge la 400 şi ia în braţe un bebeluş şi îndreaptă un cuţit spre el. Mai zice: „acum îl omor, mi-e milă de el, dar n-am ce să fac“. 

Unii i-au spus atunci să lase copilul în pace, iar alţii au distribuit postarea cu intenţia ca poliţia să se sesizeze. 

„E din Teleorman, Roşiori de Vede. A făcut live cu cuţitul îndrepta spre copil. Da-ţi mai departe să fie prins“, astfel suna unul dintre mesajele distribuite atunci pe Facebook, postate de Ana Maria Linguraru.

Live-ul a fost şters de pe Facebook, la fel şi imaginile. 

Ce zice poliţia

Reporterul „Adevărul“ a trimis pe 8 decembrie o sesizare la IPJ Teleorman, iar răspunsul a venit pe 28 ianuarie. Poliţiştii susţin că au descoperit cine e tânărul ce a făcut acel live şi au început cercetarea acestuia:

„Persoanele reprezentate în fotografia anexată poliţiei au fost identificate. Având în vedere rezultatele verificărilor efectuate de organele de cercetare penală din cadrul acestei unităţi de poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie“.

Mai puteţi citi:

Un român a fost arestat în Italia după ce şi-a violat nepoata şi a lăsat-o gravidă

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite