Poliţia l-a reţinut pe agresorul femeilor din Alexandria. Este un recidivist, liberat condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Alexandria a fost sesizată cu privire la două tâlhării petrecute pe 14 noiembrie. Două femei au fost deposedate de bunuri şi agresate fizic.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria au identificat persoana bănuită de comiterea tâlhăriilor de săptămâna trecută din Alexandria. Acesta a fost reţinut.

Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată în urmă cu o săptămână de către două femei din localitate cu privire la faptul că, în cursul serii, au fost agresate fizic şi deposedate de bunuri.

„În urma probatoriului administrat, autorul a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani din Alexandria, condamnat anterior pentru alte infracţiuni săvârşite cu violenţă şi liberat din penitenciar în cursul lunii mai 2019”, transmite IPj Teleorman.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată.

Vă reamintim că în spaţiul on line a apărut informaţia că au fost trei femei tâlhărite, una dintre acestea fiind internată într-un spital din Bucureşti în urma loviturilor primite. IPJ a comunicat oficial că au înregistrat doar două plângeri.

Incidentele s-au petrecut pe 14 noiembrie, iar prima reacţie a IPJ Teleorman a fost a doua zi când a transmis un comunicat de presă. Apoi, Poliţia a scos patrulele pe străzile din Alexandria, în urma valului de atacuri, insistând că violenţele nu au legătură între ele.

Daniela Pâşu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman, declara pe17 noiembrie: „Au fost întocmite două dosare penale în care se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor. Există un cerc de suspecţi. Au fost audiate mai multe persoane, cu precizarea că din datele existente până în momentul acesta, nu se poate stabili o legătură între cele două infracţiuni. Au fost vizualizate imagini de pe camere de supraveghere, activităţile continuă“ 

Pe aceeaşi temă:

Incident la o şcoală din Alexandria. Poliţia a fost sesizată după două ore, deşi două eleve au avut nevoie de îngrijiri medicale

Primarul PSD din Alexandria se laudă cu siguranţa oraşului, oamenii se tem să mai iasă seara din case. „Noaptea se smulg telefoane din mână, oamenii-s tâlhăriţi“

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite