Percheziţii în comuna Salcia Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut pentru tâlhărie

Percheziţii în comuna Salcia Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut pentru tâlhărie

Foto arhivă

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Roşiorii de Vede sprijiniţi de luptători din cadrul SAS au efectuat o percheziţie domiciliară în locuinţele a doi bărbaţi, în vârstă de 47şi  respectiv 77 ani, ambii din comuna Salcia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 47 de ani este  principalul suspect în tâlhăria comisă asupra unei femei în vârstă de 82 de ani din comuna Călmăţuiu, judeţul Teleorman în noaptea de 26 spre 27 septembrie.
O persoană necunoscută, având faţa acoperită a intrat în locuinţa femeii printr-o fereastră şi i-a sustras din locuinţă o căldare de aramă având capacitatea de 60 litri, 48 sticle PET ulei de 1 litru şi mai multe produse alimentare.
De la locuinţa bărbatului în vârstă de 77 de ani a fost ridicată o căldare din aramă, despre care acesta a declarat că a cumpărat-o de la bărbatul în vârstă de 47 de ani şi pe care partea vătămată a recunoscut-o ca aparţinându-i.
 În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autorul tâlhăriei este bărbatul de 47 de ani, din comuna Salcia, sat Tudor Vladimirescu, faţă de care s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările