Pe 3 februarie 2013 ne alegem preşedintele Consiliului Judeţean

Pe 3 februarie 2013 ne alegem preşedintele Consiliului Judeţean

Pe 3 februarie 2013 alegem viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman foto: Claudiu Dumitrache

Din nou alegeri. De săptămâna viitoare începe campania electorală pentru şefia Consiliului Judeţean Teleorman. Această funcţie a rămas vacantă după ce preşedintele Liviu Dragnea a demisionat în urma câştigării fotoliului de deputat în Colegiul 3 Alexandria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nici nu ne-am dezmeticit bine după alegerile parlamentare că peste doar 35 de zile ne prezentăm din nou la urne. De această dată ne alegem preşedintele Consiliului Judeţean. Decizia a fost luată de premierul României, Victor Ponta în şedinţa de Guvern de astăzi.

„În 3 februarie, avem alegeri pentru funcţiile vacantate în structurile locale şi gata cu alegerile. Anul viitor, ne mai ţinem şi de treabă, mai puţin de alegeri. Avem alegeri în 2014, deci cred că un an de pauză este binevenit”, a spus Victor Ponta.

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman a rămas vacantă după ce Liviu Dragnea a decis să-şi încerce norocul şi pentru un fotoliu de deputat. Secretarul general al PSD a reuşit să închidă colegiul în care a candidat asigurându-şi astfel un fotoliu de parlamentar pentru următorii 4 ani.

La alegerile locale din vară, Liviu Dragnea a câştigat şefia judeţului cu 69,61 la sută din voturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările