Patru eleve din Turnu Măgurele care veneau la Olimpiada de Matematică, rănite într-un accident

Patru eleve din Turnu Măgurele care veneau la Olimpiada de Matematică, rănite într-un accident

Patru eleve de la Şcoala gimnazială nr 1 din Turnu Măgurele au fost rănite într-un accident de circulaţie, în timp ce se îndreptau spre Alexandria, pentru a participa la faza judeţeană a Olimpiadei de Matematică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul teribil de circulaţie s-a produs , sâmbătă, pe DN 52, în localitatea Crângu. În maşina condusă de un bărbat de 67 de ani se aflau patru eleve cu vârste de 13 şi 14 ani care se îndreptau spre Alexandria , unde ar fi trebuit să participe la faza judeţeană a Olimpiadei de Matematică. Fetele, eleve la Şcoala gimnazială nr.1 din Turnu Măgurele, trecuseră de faza locală şi urmau să se prezinte ieri la etapa judeţeană.
Şoferului i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan. Şi-a pierdut cunoştinta si a ieşit de pe şosea, intrand cu maşina într-un copac de pe marginea drumului. 
 
În urma impactului violent, şoferul  a decedat pe loc. Cele patru minore, doua în varsta de 13 ani si doua în vârstă  de 14 ani, au ajuns la spital rănite. Cel mai grav rănită a fost fetiţa de pe scaunul din faţă al maşinii care se află acum în comă la un spital din Bucureşti. Celelalte trei fetiţe, rănite şi ele, sunt în stare stabilă.
 
Şoferul decedat era bunicul uneia dintre fetiţele care  veneau la Alexandria pentru a participa la faza judeţeană a  Olimpiadei de Matematică. Pentru că şcoala nu a pus la dispoziţie mijloc de transport pentru cele patru eleve calificate la faza judeţeană a olimpiadei, deplasarea la Alexandria s-a făcut cu autoturismul personal.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările