O nouă întâlnire în ograda lui Moromete. Cum s-au pregătit organizatorii din Talpa

O nouă întâlnire în ograda lui Moromete. Cum s-au pregătit organizatorii din Talpa

La Talpa va avea loc sâmbătă, 9 februarie, un nou brunch  FOTO: Facebook

Sâmbătă, 9 februarie, va avea loc un nou brunch în ograda lui Moromete din comuna Talpa, Teleorman. Se vor degusta bucate tradiţionale de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă întâlnire în ograda lui Moromete din comuna Talpa, Teleorman, a fost programată de asociaţia din comuna respectivă. 

„Vă invităm în ograda Moromeţilor la cea de-a treia ediţie din cele patru brunch-uri promise. De data aceasta vom degusta împreună preparate tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă, însoţite de un program artistic-cultural cu cântece şi colinde. În mod special veţi putea participa la obiceiul tradiţional de pregătire a porcului, unde vă puteţi bucura de şorici, pomana porcului şi ţuică fiartă. Intrarea, 75 de lei. Rezervări la numărul de telefon 0784. 20.44.00. Vă aşteptăm cu drag!“, se arată în evenimentul creat pe Facebook pentru sâmbătă, 9 februarie.

Dintre bucatele care se vor servi amintim: zacuscă, tobă, lebăr, caltaboş, şuncă afumată, chiftele, şorici, piftie, brânză de vacă şi oaie, carne şi cârnaţi la grătar, pâine la ţest, cornuleţe, cozonac.

Mai puteţi citi:

Cum vrea să valorifice un primar din Teleorman moştenirea Moromeţilor: „Turismul nu se face numai la Braşov“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: