Municipiul Alexandria, fără focuri de artificii în noaptea dintre ani. „Operatorul economic nu a obţinut toate avizele”

Municipiul Alexandria, fără focuri de artificii în noaptea dintre ani. „Operatorul economic nu a obţinut toate avizele”

Focurile de artificii vor lipsi în Alexandria

Primăria a anunţat luni, 30 decembrie, că în noapte dintre ani nu va mai fi tradiţionalul foc de artificii. Într-un comunicat de presă, administraţia locală explică şi motivul.

Revelionul 2020 se va desfăşura în linişte, în municipiul Alexandria. În noaptea dintre ani nu va mai fi tradiţionalul foc de artificii, anunţă primăria municipiului.

„Având în vedere că operatorul economic, desemnat câştigător al procedurii de achiziţie publică pentru organizarea focului de artificii în noaptea de Anul Nou, ne-a comunicat faptul că nu a obţinut toate avizele necesare tragerii focului de artificii, deşi materialele ce urmau să fie folosite erau clasa I şi II, ce nu reprezintă un grad ridicat de pericol, cu părere de rău vă informăm faptul că nu vom mai organiza o întâlnire publică, aşa cum, în mod tradiţional, comunitatea noastră a fost obişnuită”, spune primarul municipiului, Victor Drăguşin.

Pe aceeaşi temă:

Un poliţist teleormănean a murit în dimineaţa de Crăciun după ce s-a răsturnat cu maşina

Poliţişti din Teleorman, condamnaţi la închisoare. Agenţii Pîstae, Sionel şi Tumbea, care cereau şpagă de la şoferi, vor presta muncă în folosul comunităţii


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările