Ministrul Educaţiei este aşteptat la Alexandria

Ministrul Educaţiei este aşteptat la Alexandria

Pavel Năstase, ministrul Educaţiei

Pavel Năstase, ministrul Educaţiei, este aşteptat sâmbătă, la Alexandria, pentru a participa la o masă rotundă care are ca temă de discuţie priorităţile învăţământului primar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia Învăţătorilor Teleorman în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, Casa Corpului Didactic şi Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din municipiul Alexandria, organizează sâmbătă, 27 mai, o masă rotundă la care au fost invitaţi să participe ministrul Educaţiei Pavel Năstase, directorul Centrului Naţional de Educaţie şi reprezentanţi ai Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei, alături de oficialităţile locale, prefectul judeţului Teleorman, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, primarul municipiului Alexandria, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Evenimentul se va desfăşura la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria, începând cu ora 10.00. Acţiunea sărbătoreşte în avans Ziua Învăţătorului (5 iunie) şi are ca principală temă de discuţie priorităţile învăţământului primar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: