Mesajul unei asistente pe ambulanţă, din Zimnicea: „Asistăm neputincioşi cum o colegă de-a noastră, din spital, intră în comă în timpul turei de noapte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinela Tănase  FOTO: Facebook Marinela Tănase
Marinela Tănase  FOTO: Facebook Marinela Tănase

O asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Teleorman a făcut o postare emoţionantă pe o reţea socială după ce unei asistente de la spitalul din Zimnicea i s-a făcut rău la locul de muncă.

Marinela Tănase, o asistenţă pe ambulanţă din judeţul Teleorman, a făcut marţi dimineaţa, 30 octombrie, o postare pe Facebook după ce unei asistente de la secţia Interne din cadrul Spitalului din Zimnicea i s-a făcut rău în timpul turei de noapte şi a fost dusă cu salvarea în comă la Alexandria, iar apoi la Bucureşti.

Marinela a declarat pentru „Adevărul“ că asistenta căreia i s-a făcut rău, acum internată în stare gravă la Institutul de de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, este un om „extraordinar, de o mare bunătate şi ca om, dar şi în calitate de coleg“.

Postarea Marinelei Tănase:

Privim cum se fac nedreptăţi şi cum suntem neînţeleşi şi solicitaţi maxim în timpul gărzilor, pentru că suntem puţini, pentru că cei care-ar trebui să ne înţeleagă nu ne iau în seamă, privim şi tăcem. Până când şi cu ce preţ? Şi-uite aşa asistăm neputincioşi cum o colegă de-a noastră, din spital, intră în comă în timpul turei de noapte. Până când mai băgăm capul sub nisip? Şi pentru cine? De câte ori am scris câte ceva am primit aprobare doar din partea câtorva oameni, prea puţini pentru a reuşi să facem lumină, prea puţini curajoşi şi demni. Să tăcem în continuare pe principiu: «dacă eu n-am păţit nimic, nu mă interesează».

Mi-e lehamite!

Fetele din spital se luptă cu câte 40 de bolnavi pe tură, nu mai vorbesc de UPU judeţean, noi ne zbatem cu câteva ambulanţe vechi şi terminate şi facem ture după ture să fie bine. Se ştie prea bine cu ce probleme se confruntă sistemul şi totuşi muncim, muncim până la epuizare. De ce? Unde sunt banii? Banii pacienţilor pentru medicaţie, banii noştri înjumătăţiţi de impozite către stat, bani pe care-ar trebui să se cumpere maşini, să se facă angajări, să se cumpere medicamente. Iertaţi-mă, sunt incoerentă, probabil, sunt după o tură de noapte, încheiată cu o veste urâtă.

P.S. nu-mi cereţi numele fetei, nu asta contează, în situaţii de-astea toţi avem acelaşi nume, sau ar trebui să învăţăm din asta“.

Mai puteţi citi:

O asistentă de la Spitalul din Zimnicea, în comă după ce i s-a făcut rău la locul de muncă. Manager: „Am întocmit o comisie de cercetare să vedem ce s-a întâmplat“

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite