Mărturia fetei sechestrate şi violate în Alexandria: A zis că degeaba mă opun. Că mă bate dacă stau încordată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură Antena 3
FOTO Captură Antena 3

Tânăra de 19 ani sechestrată şi violată într-un apartament din Alexandria a povestit coşmarul prin care a trecut în noaptea de miercuri spre joi înainte de a veni echipajele de poliţie.

Fata a mărturisit cu lacrimi în ochi cum a ajuns să fie sechestrată în apartamentul individului şi cum a reuşit să-i alerteze pe poliţiştii care au ajuns la ea în numai 20 de minute. 

Fata a povestit că l-a cunoscut e agresor la un botez, apoi el a căutat-o pe Facebook şi i-a propus să se înâlnească.  

  

 "Mi-a trimis mesaj, am continuat să vorbim. Aseară m-a căutat, m-a întrebat dacă pot să ies să mă văd cu el. Am zis "da". Nu ştiam ce are el în gând. Am avut în gând să fug şi să tip, la ora aia nu era nimeni pe stradă şi pe scări. Am încercat să îl împing, a zis că degeaba mă opun că el o să o facă şi cu, şi fără apobarea mea. Mi-a spus că o să mă bată dacă stau încordată", a mărturisit adolescenta la Antena 3.

  

 Fata a povestit şi cum a reuşit să-l păcălească pe agresor şi să sune la Poliţie. 

  

 "El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dormim în aceeaşi cameră şi m-a dus în camera mamei lui şi mi-a dat telefonul. Cred că prinsese încredere în mine. Îmi era frică şi auzisem şi de cazul Caracal şi de asta am sunat la Poliţie. Am spus adresa unde mă aflu, mi-au vorbit frumos. În 10 minute au ajuns. Era o fată de la Poliţie şi spunea să stau liniştită că o să fie totul bine, că sunt pe drum", a mai spus victima. 

  

O tânără a sunat, joi dimineaţă, la oră 6.17, la numărul de urgentă 112 şi a cerut ajutor, spunând că a fost sechestrată într-un apartament din Alexandria şi abuzată sexual. Ea nu a ştiut să dea detalii privind zona unde se află, dar oamenii legii au reuşit, în urmă intrebărilor puse de operatorul 112, să identifice locul.  

  

 Imediat, poliţiştii au descins în locuinţa respectivă, unde au găsit-o pe tanăra care a sunat la 112, dar şi un tanăr de 22 de ani, pe care fata l-a indicat drept agresor. 

  

 Cei doi se cunoscuseră în urmă cu o săptămană, iar miercuri a fost prima dată când se întâlniseră. 

  

 Fata de 19 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar tanărul de 22 de ani a fost ridicat şi dus la audieri la sediul Poliţiei din Alexandria.  

  

 În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.  

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite