Lucian Militaru, deputat PNL de Teleorman, a plecat la ALDE

Lucian Militaru, deputat PNL de Teleorman, a plecat la ALDE

Militaru Lucian este deputat ales pe listele PNL în 2012

În plină campanie electorală, în Teleorman, mai mulţi liberali au părăsit PNL şi s-au înscris în ALDE. În grupul migratorilor a intrat recent şi deputatul Lucian Militaru.

Deputatul Lucian Militaru, fost preşedinte al PDL Teleorman şi fost primar al oraşului Videle a decis să plece din PNL şi să se înscrie în ALDE. Motivele părăsirii PNL au legătură cu actuala conducere a organizaţiei judeţene. 

 ”Am condus ani de zile PDL, partid în care întotdeauna a existat o diversitate de opinii, dar deciziile au fost mereu luate de o echipă în mod democratic. Am reuşit împreună cu echipa să obţinem în anul 2008 la alegerile parlamentare un număr de 3 parlamentari, la fel ca PSD sau PNL. Am făcut performanţă în politică şi m-am bătut pentru cei din partidul pe care l-am reprezentat. Timp de 12 ani am fost primar al oraşului Videle. După alegerile locale din 2016 am încercat să analizez motivele care au dus la rezultatele dezastruoase obţinute de PNL-ul rezultat în urma fuziunii. Dacă în anul 2008 numărul parlamentarilor PDL + PNL a fost de 6 (2 senatori şi 4 deputaţi) de data aceasta conform ultimelor predicţii PNL va obţine doar un deputat şi acela nefiind teleormănean. Vina aparţine exclusiv lui Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, persoană lipsită de experienţă politică şi incapabil să conducă un partid de dimensiunile PNL.  A îndepărtat toţi oamenii valoroşi din PNL, pe toţi aceia care au dus greul multor campanii electorale”, spune deputatul Lucian Militaru.

Fostul primar din Videle a decis să se înscrie în partidul lui Tăriceanu.”Unii au crezut că omul politic Lucian Militaru s-a retras!Nu numai că nu m-am retras din politică, dar acum sunt mai puternic şi mai determinat să-mi folosesc în ALDE întregul potenţial politic”, a declarat Lucian Militaru.

În campania electorală pentru parlamentare, alţi şase liberali au părăsit PNL pentru ALDE . Este vorba despre Florin Neagu, fost consilier judeţean PNL, Mihai Ştefan, urmat fiind de Lucian Alexe, manager la Spitalul Municipal din Roşiorii de Vede, Adrian Dida, fost preşedinte cu rang de secretar de stat al Agenţiei Domeniilor Statului, Eduard Oprea, fost viceprimar al municipiului Alexandria şi Puiu Vişan, fost manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman. Şi în cazul acestora, nemulţumirile au fost legate de actuala conducere a PNL Teleorman.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: