Locuri de muncă în străinătate pentru teleormăneni

Locuri de muncă în străinătate pentru teleormăneni

Foto arhivă

  Prin intermediul compartimentului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Teleorman sunt disponibile, în această perioadă, 40 de locuri de muncă în străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

  Jumătate din joburile disponibile în străinătate se adresează inginerilor  din domeniile industrial şi IT şi sunt oferite de angajatori din Spania. Pentru un astfel de post, câştigul anual brut este cuprins între 24.000-30.00 de euro.
  Pe lista locurilor de muncă disponibile prin compartimentul EURES se mai găsesc: 1 post de şef de secţie la o fabrică de textile din Belgia,  5 posturi de instalatori în Belgia, 5 posturi de electromecanici în Belgia, 5 posturi de sudori în Belgia, 2 posturi de şoferi de TIR în Italia, 2 posturi de consultanţi vânzări în Cehia.
 

În 2010, 30 de teleormăneni şi-au găsit slujbe prin EURES
Compartimentul  EURES s-a înfiinţat în Teleorman în 2007 şi de atunci, anual, a oferit o şansă în plus teleormănenilor care au vrut să plece la muncă în străinătate. Anul trecut , prin acest compartiment, 30 de teleormăneni au plecat la fermele din Spania.
Persoanele interesate în ceea ce priveşte oferta de locuri de muncă în spaţiul Uniunii Europene pot obţine informaţii de la  biroul EURES care funcţionează în sediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Teleorman din strada Dunării, nr. 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările