Liviu Neagu, numărul doi în PPDD, a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Liviu Neagu, numărul doi în PPDD, a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Liviu Neagu (sursă Facebook)

Teleormăneanul Liviu Neagu,  secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost numit  secretar general adjunct al Guvernului, funcţia având rang de secretar de stat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ordinul numărul 229, semnat de premierul Victor Ponta ,prin care Liviu Neagu a fost numit în înalta funcţie a apărut în Monitorul Oficial de ieri, 2 iulie. Liviu Neagu capătă astfel rang de secretar de stat.

Neagu a înlocuit-o pe  Ioana Lambru , care ocupa funcţia de secretar de stat din noiembrie 2012. În urma mişcării de astăzi făcută în şedinţa de Guvern, Andreea Ioana Lambru a fost numită secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Intrarea PPDD-istului Liviu Neagu în Guvern este urmare a acordului semnat între PSD şi Partidul lui Dan Diaconescu, partid care intră acum la guvernare.

Liviu Neagu este originar din Alexandria, fost angajat al SRI. După ce a lucrat aproape 10 ani la Serviciului Român de Informaţii, în cadrul  departamentul Contraspionaj Protecţia Informaţiilor Clasificate, Liviu Neagu a părăsit, oficial, structura şi a intrat în mediul  privat. S-a apucat de afaceri, numele său legându-se de  firma de pază Valahia Guard din Alexandria.  Intrarea în politică a făcut-o prin înscrierea în PPDD, partid în care a avut o ascensiune rapidă.

Liviu Neagu a candidat la alegerile europarlamentare din partea PPDD, organizaţie în care deţine funcţia de secretar general . Împreună cu Liviu Dragnea (PSD), Liviu Neagu (PPDD) a fost cel care s-a ocupat în cadrul negocierilor PSD-PPDD de monitorizarea procesului de formare de majorităţi consiliile locale şi judeţene.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările