Jucătoare americană de baschet care s-a aruncat de la etaj nu este la prima tentativă de acest gen

Jucătoare americană de baschet care s-a aruncat de la etaj nu este la prima tentativă de acest gen

Chelsea Lyons practică şi fotbal american, dar este şi un jucător de baschet foarte bun foto: facebook

Baschetbalista americană care s-a aruncat de la etajul 4 ”de fericire” ratează sfârşitul sezonului competiţional. În această dimineaţă lotul echipei Baschet Club Teleorman Alexandria s-a reunit pentru antrenamentul zilnic. Singura care a lipsit a fost chiar Chelsea Ann Lyons.

Ştiri pe aceeaşi temă

Extrema echipei Baschet Club Teleorman Alexandria, Chelsea Ann Lyons, s-a aruncat de la etajul 4 al apartamentului în care locuia împreună cu o altă coechipieră, Shanita Tava Arnold.

Se pare că cele două au revenit de la un chef în jurul orei 4.00. În timp ce Shanita Arnold se afla într-o altă cameră, Chelsea Ann Lyons a deschis fereastra şi s-a aruncat în gol. Colegele jucătoarei spun că băuse câteva pahare cu alcool şi a vrut să sară pe geam. Motivaţia fetei a fost una cutremurătoare: vroia să-şi cumpere ceva de la magazin şi nu-şi găsea cheile de la apartament.

Se pare că nu este la prima tentativă de acest gen. Potrivit antrenorului secund al echipei, Călin Voicu fata a mai încercat acest ”sport extrem„ şi în SUA. ”La sosirea în Alexandria a fost extrem de încântată de faptul că blocurile nu sunt aşa înalte ca în America”, a spus Voicu.

Din fericire pentru ea a căzut peste o maşină aflată în parcare şi s-a ales doar cu un picior rupt şi o sperietură pe cinste.

Şi asistenta medicală care i-a acordat primul ajutor a confirmat pentru Adevărul faptul că vedeta de baschet mirosea puternic a alcool.

Conducerea echipei are o altă variantă, dar spune că va afce o anchetă internă, iar dacă se dovedeşte că fata nu a respectat programul impus de club, prezenţa în cameră la ora 23.00 şi fără consum de alcool, ar putea fi exclusă din lot.

”Când am ajuns la spital şi am întrebat-o de ce a făcut acest gest, Lyons a început să râdă şi mi-a spus că este bine, sănătoasă şi a făcut totul ”de fericire”, a declarat directorul Baschet Club Teleorman Alexandria, Călin Voicu.

În această dimineaţă lotul echipei de baschet din Alexandria s-a reunit la ora 10.00 pentru antrenamentul zilnic, dar fără cea mai bună marcatoare din acest sezon, Chelsea Lyons.

Americanca a venit în Alexandria în luna august 2012, împreună cu alte două sportive din SUA. Potrivit antrenorului secund, Călin Voicu pentru ea acest sezon competiţional este încheiat şi asta deoarece mai sunt de disputat doar 5 etape, iar recuperarea ei va dura cel puţin două luni.

Baschet Club Teleorman Alexandria evoluează în Liga Naţională de baschet feminin şi ocupă în prezent locul al şaselea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările