Imagini de la proiecţiile „Moromeţii 2“ din Siliştea Gumeşti şi Alexandria. „Am auzit poveşti memorabile ale sătenilor care au trăit pe viu vremurile din film“

Imagini
de la proiecţiile „Moromeţii
2“
din Siliştea Gumeşti şi Alexandria.
„Am
auzit poveşti memorabile ale sătenilor care au trăit pe viu vremurile
din film“

Imagine de la proiecţiile din Teleorman FOTO: Facebook Tudor Giurgiu

La acest sfârşit de săptămână, filmul ”Moromeţii 2” a fost proiectat în Siliştea Gumeşti, comună din Teleorman, şi în recentul cinematograf deschis în Alexandria.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Moromeţii 2“ a fost proiectat vineri, 7 decembrie, în Siliştea Gumeşti şi în singurul cinematograf deschis recent în Alexandria. 

„Aseară, echipa Morometii 2 a poposit la Siliştea Gumesti, satul natal al lui Marin Preda şi la Happy Cinema Alexandria. Am auzit poveşti memorabile ale sătenilor care au trăit pe viu vremurile din film şi am fost martori la o întâlnire deosebită între regizorul Stere Gulea şi interpretul lui Niculae din primul film, Marius Rivera Badea. Multumim organizatorilor din Siliştea, cât şi echipei fantastice de la Happy, condusă de Diana Cercel“, scrie Tudor Giurgiu pe contul său de Facebook, alături de câteva imagini, cele de mai jos.

Imagini de la proiecţiile din Siliştea Gumeşti şi Alexandria  FOTO: Facebook Tudor Giurgiu

Mai puteţi citi:

Alte proiecţii speciale ale „Moromeţilor 2“ în Teleorman. În ce localităţi va rula filmul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: