Iarna poate să vină Primăria Alexandria a achiziţionat un utilaj de deszăpezire de 4, 2 miliarde de lei vechi

Iarna poate să vină Primăria Alexandria a achiziţionat un utilaj de deszăpezire de 4, 2 miliarde de lei vechi

Foto arhiva

Municipalitatea a achiziţionat un utilaj de deszăpezire care a costat 4, 2 miliarde de lei vechi. Maşinăria este un multifuncţional care nu numai că va curăţa străzile din oraş de zăpadă, dar va fi folosit şi la măturarea arterelor de circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia Domeniului Public, serviciu al Primăriei Alexandria a organizat licitaţie pentru achiziţionarea unui autovehicul special multifuncţional echipat cu accesorii de deszăpezire şi măturat stradal. 

Licitaţia a fost anunţată la jumătatea lunii trecute şi a fost atribuită, în data de 6 noiembrie,  singurei firme care şi-a prezentat oferta, o firmă din Ilfov-Corbeanca. De la SC BT Best Tools Company SRl, ADP-ul a cumpărat cu 442.950, utilajul multifuncţional care va curăţa străzile din Alexandria de zăpadă. Banii pentru plata maşinii au venit de la bugetul local.

Costistorul autovehicul special este echipat cu urmatoarele accesorii: plug pentru deszapezire, echipament pentru transport şi imprastiere material antiderapant, echipament de perii pentru maturat stradal. Cât de eficient este şi cât de necesară era achiziţionarea lui vor constata alexăndrenii în  curând, după căderea primei zăpezi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările