Hotelul familiei Dragnea, unde sunt carantinate zeci de persoane, amendat de Protecţia Consumatorilor

Hotelul familiei Dragnea, unde sunt carantinate zeci de persoane, amendat de Protecţia Consumatorilor

Valentin Dragnea al[turi de Liviu Dragnea                                     Inquam Photos/Octav Ganea

Inspectorii Protecţiei Consumatorilor au descoperit la hotelul deţinut de fiul lui Liviu Dragnea mai multe nereguli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autoritatea naţională pentru protecţia Consumatorilor (ANPC) s-a autosesizat în urma unei postări apărute pe o internet privind calitatea hranei distribuite unor persoane aflate în carantină, în judeţul Teleorman. 

„În urma verificărilor realizate de comisarii CJPC Teleorman la SC NUTRELO GROUP SA din Turnu Măgurele, operatorul economic la care se aflau cazate persoanele carantinate şi care pregătea şi hrana pentru acestea, în restaurantul propriu, s-au constatat următoarele abateri:

  • folosirea de materii prime pentru prepararea hranei, cu data durabilităţii minimale/data limită de consum depăşită sau care nu erau însoţite de eticheta de produs de unde să rezulte principlalele elemente de identificare şi caracterizare;
  • nerespectarea condiţiilor de păstrare impuse de producător pentru anumite materii prime, respectiv produse din carne care ar trebui păstrate la temperaturi de refrigerare, acestea fiind congelate.

SC Nutrelo Group SA este deţinută de Valentin Ştefan Dragnea (fiul lui Liviu Dragnea) în procent de 80%, fiind firma care administrează hotelul Turris din Turnu Măgurele unde în ultima perioadă au fost zeci de persoane cazare în carantină.

„Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei, fiind retrase din consumul uman produsele alimentare găsite în neregulă”, transmite ANPC.

Statul român plăteşte pentru cazarea şi hrana fiecărei persoane aflte în carantină până la 300 de lei pe zi.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Protest faţă de PSD în fieful lui Liviu Dragnea. Oameni revoltaţi s-au adunat în faţa Hotelului Turris, simbolul puterii economice a familiei şefului PSD

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: