FOTO „Frişcă”, hackerul despre care se spune că ar fi vândut Catedrala din Alexandria, pe internet, înmormântat cu fanfara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Sârbu zis Frişcă (Sursa Facebok)
Cătălin Sârbu zis Frişcă (Sursa Facebok)

Cătălin Sârbu, celebrul hacker alexăndrean despre care se spune că a vândut Catedrala din Alexandria, pe internet, va fi înmormântat , astăzi, în acorduri de fanfară. El a murit în urma unui accident de maşină petrecut sâmbătă dimineaţa în comuna Nanov.

Biserica „Sf Împăraţi Constantin şi Elena”, lăcaşul în care a fost depus trupul neînsufleţit al lui Cătălin Sârbu, zis Frişcă, a fost, azi-noapte, un adevărat loc de pelerinaj. La priveghiul lui Frişcă au venit zeci de prieteni, amici, personaje cunoscute în oraş, care au ţinut să aprindă o lumânare în memoria tânărului mort în accident de maşină. Priveghiul lui Frişcă s-a desfăşurat în afara rigorilor bisericeşti.  În curtea lăcaşului de cult s-au încins grătarele şi s-au amenajat corturi pentru cei care şi-au petrecut noapte la priveghi. Manelistul Florin Salam a venit să-l plângă pe ritmuri de manele pe cunoscutul hacker alexăndrean. De la primele ore ale dimineţii, în curtea bisericii au răsunat acordurile fanfarei care îl va însoţi pe Cătălin pe ultimul drum.

Frişcă este cunoscut în Alexandria ca făcând parte dintr-o grupare suspectată şi cercetată de-alungul timpului pentru infracţiuni în domeniul informatic. De numele lui Frişcă se leagă legenda potrivit căreia un grup de hackeri din Alexandria au vândut, în urma că câţiva ani, pe internet, Catedrala ” Sf. Alexandru”. Despre Cătălin Sârbu se spune că ar fi fost iniţiatorul celebrei vânzări fictive care a făcut hackerii din Alexandria, cunoscuţi la nivel naţional şi internaţional.

Viteza l-a condus către moarte

Cătălin Sârbu , zis Frişcă, a murit în noaptea de vineri, spre sâmbătă, într-un teribil accident de maşină, petrecut în comuna Nanov. Tânărul circula cu un autoturism Audi, la ora 4.00, pe drumul care leagă Roşiorii de Vede de Alexandria. Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului, ajungand pe contrasens si apoi pe acostament, a rupt doi stâlpi, dintre care unul din beton, oprindu-se în şanţ. Impactul a fost atât de puternic , încât autoturismul s-a dezmembrat, resturile fiind împrăştiate pe zeci de metri. Cătălin Sârbu a murit pe loc. 

O tânără de 18 ani a murit în acelaşi accident

Marilena Grama, tânăra de 18 ani care se afla pe scaunul din dreapta şoferului a murit  la spital, fiind foarte grav rănită. Marinela era din Dobroteşti şi absolvise anul acesta Colegiul Naţional Anastasescu din Roşiorii de Vede. Moartea ei a şocat comunitatea din localitatea natală şi i-a devastat părinţii cărora nici acum nu le vine să creadă că fiica lor a pierit într-un mod atât de tragic.

În maşină lui Cătălin Sârbu, în momentul accidentului, se mai aflau, pe bancheta din spate, alte două persoane de sex feminin, care au scăpat nevătămate , ca printr-o minune din tragicul impact. Poliţiştii le-au identificat după producerea accidentului. Cauza producerii accidentului a fost viteza excesiv de mare, care a depăşit se pare, în momentul impactului 200 de kilometri la oră. 

Poliţia aşteaptă raportul de la Medicina legală

La nivel de zvon, s-a vorbit despre faptul că şoferul a fost băut în momentul producerii accidentului. Informaţia nu a fost însă confirmată de reprezentanţii poliţiei care aşteaptă raportul specialiştilor de la Medicină Legală. Dacă Frişcă a fost băut în momentul producerii accidentului se va cunoaşte, oficial, peste câteva zile.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite