Expoziţie aniversară cu artefacte de la Muzeul Pompierilor. Salvatorii din Teleorman împlinesc 50 de ani de existenţă

Expoziţie aniversară cu artefacte de la Muzeul Pompierilor. Salvatorii din Teleorman împlinesc 50 de ani de existenţă

Imagine cu sala expoziţiei aniversare  FOTO: Facebook ISU Teleorman

Pompierii din Teleorman împlinesc vineri, 12 octombrie, 50 de ani de existenţă. Momentul va fi marcat printr-o expoziţie în Alexandria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Documente, artefacte şi uniforme ale pompierilor de altădată vor fi expuse vineri, 12 octombrie, în foaierul Prefecturii Teleorman din Alexandria.

Expoziţia este dedicată aniversării a 50 de ani de existenţă a pompierilor în judeţul Teleorman.

„Suntem gata pentru vernisaj şi vă aşteptăm alături de noi mâine, la ora 10.00, în foaierul Instituţiei Prefectului, din municipiul Alexandria. Vă reamintim fatul că această expoziţie, "Repere din istoria pompierilor militari, în judeţul Teleorman", este organizată de unitatea noastră în colaborare cu Muzeul Naţional al Pompierilor, cu prilejul aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea Grupului de Pompieri al judeţului Teleorman (12 octombrie 1968), precum şi cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri“, se arată pe pagina de Facebook a ISU Teleorman. 

Mai puteţi citi:

FOTO Pompierul ajuns multiplu campion naţional cu găinile sale de rasă. Cum arată un cocoş care valorează 140 de euro

Salvator şi-n timpul liber, în Teleorman: „Nu se duce niciodată un pompier cu ditamai hardughia de 28 de tone să bea o cafea. Hai să-l lăsăm să treacă!“

FOTO Căţeluşa din Teleorman care ajunge unde pompierii nu pot

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: