Exerciţiu privind simularea unui jaf la o bancă din Zimnicea

Exerciţiu privind simularea unui jaf la o bancă din Zimnicea

Exerciţiul a fost organizat de SAS

Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman a organizat un exerciţiu privind simularea unui jaf la o bancă din Zimnicea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Potrivit scenariului, doi infractori au reuşit să sustragă dintr-o unitate bancară o sumă de bani, iar după ce casierul a activat butonul de panică, aceştia au fugit de forţele de ordine în interiorul cinematografului din oraş, ameninţând cu arme letale luptătorii SAS
 
”Unitatea de Intervenţie a fost deplasată cu două autospeciale plus o autospecială canină, doi câini de luptă, aproximativ 15 oameni, un lunetist. Echipa tactică a simulat o intrare dintr-o zonă care asigură protecţie 100% echipei de intervenţie. S-a reuşit imobilizarea infractorilor”, conform SAS Teleorman. 
În cadrul scenariului, reprezentanţii SAS au pus accent pe siguranţa cetăţenilor, dar şi a suspecţilor, în timpul intervenţiei, a menţionat sursa citată.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările