Drama unei poliţiste: într-o dimineaţă s-a simţit slăbită. Era, de fapt, grav bolnavă

Drama unei poliţiste: într-o dimineaţă s-a simţit slăbită. Era, de fapt, grav bolnavă

Andreea Sandu - poliţistă IPJ Teleorman Sursa Facebook Corpul Naţional al Poliţiştilor

Poliţiştii fac apel pentru o colegă de-a lor care s-a trezit brusc cu un diagnostic necruţător. Într-o dimineaţă, acum două săptămâni, Andreea s-a trezit cu gâtul umflat şi când a vrut să se dea jos din pat şi-a dat seama că este foarte slăbită.

Povestea ei a fost relatată de Corpul Naţional al Poliţiştilor:

„Fii tu eroul Andreei!

Andreea şi Ovidiu sunt o familie de poliţişti, se cunosc de când au finalizat studiile la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina. Amândoi sunt din Olt, iar la repartiţie au optat pentru IPJ Teleorman, fără să ştie că peste câţiva ani vor fi o familie. După puţin timp s-au cunoscut la o cercetare la faţa locului, el fiind criminalist, iar ea agent de ordine publică. În scurt timp şi-au unit destinele şi viaţa a evoluat firesc, rând pe rând venind toate: casa, maşina, copii, întâi Andrei, voinicul cel mare, iar apoi prâslea, Vlăduţ. Totul părea că decurge normal şi ce poate fi mai frumos decât să vezi o familie fericită?

Într-o dimineaţă, acum două săptămâni, Andreea s-a trezit cu gâtul umflat, a realizat că nu este ceva în regulă, când a vrut să se dea jos din pat, simţindu-se slăbită. Ovidiu, soţul ei, care o ştia o persoană energică a întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu ştia ce să-i răspundă. A plecat spre medic repetându-şi în gând ”Doamne, să nu fie COVID!”. 

Andreea şi Ovidiu Sandu - poliţişti IPJ Teleorman Sursa Facebook Corpul Naţional al Poliţiştilor 

După mai multe analize ale medicului de familie, acesta i-a transmis că trebuie să meargă la Bucureşti la spital. Tot mai îngrijorată, şi-a lăsat copii în grija unor prieteni şi a plecat împreună cu soţul la Spitalul Fundeni unde avea trimiterea. Aici diagnosticul a picat ca un trăsnet ”leucemie mieloidă acută”.

Ce faci când primeşti un astfel de diagnostic? Imediat gândul îţi zboară la copii, la familie! Nu mai auzi tratamentul recomandat de medic, totul ţi se pare că se derulează ca într-un film, vezi secvenţe din viaţă, tortul celui mare când a împlinit 7 ani ori surâsul copilului celui mic când l-ai ţinut în braţe prima dată.

Te trezeşte medicul care îţi spune pe un ton mai ridicat: „Andreea ai nevoie de sânge! Sună-ţi colegii! De mâine începem tratamentul!“

Aceasta ar fi povestea Andreei, agent de poliţie la IPJ Teleorman.

Toţi cei care vreţi să o ajutaţi nu aveţi altceva de făcut decât să mergeţi la primul Centru de Transfuzii şi să donaţi sânge, menţionând că o faceţi pentru Sandu Andreea Elena, internată pe secţia de hematologie a Spitalului Clinic Fundeni!“ 

Pe aceeaşi temă: 

Poliţistă diagnosticată cu leucemie acută. Marian Godină: „Avea febră şi s-a gândit că are Covid-19“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: