Doar 191 de candidaţi din Teleorman au promovat bacalaureatul în a doua sesiune

Doar 191 de candidaţi din Teleorman au promovat bacalaureatul în a doua sesiune

În Teleorman, au promovat 29,57% dintre candidaţi

Rezultatele celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului din acest an au fost publicate vineri, 1 septembrie,  pe pagina bacalaureat.edu.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doar 191 de absolvenţi de liceu din Teleorman au promovat examenul în această sesiune, reprezentând 29,57% din numărul candidaţilor care s-au prezentat la toate probele pentru care s-au înscris.
 Anul acesta, promovabilitatea în Teleorman a crescut cu peste opt procente, faţă de a doua sesiune a bacalaureatului 2016.

Pentru sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an s-au înscris 828 de candidaţi. 128 de candidaţi au promovat toate probele însă nu au reuşit să obţină media minimă 6 pentru a promova şi examenul. Contestaţiile pot fi depuse astăzi, în intervalul orar 16.00-20.00.
 
Lucrările ale căror note vor fi contestate vor fi reevaluate la un centru de contestaţii din afara judeţului. Rezultatele finale vor fi afişate pe 6 septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările